3 μεταβατικά χτενίσματα για το τέλος του καλοκαιριού

Για την εποχή πριν να πάρεις μεγάλες αποφάσεις για το αν θα κουρευτείς ή θα αλλάξεις χρώμα

Τρία χτενίσματα για τη μεταιχμιακή εποχή πριν το φθινόπωρο για να συμμαζέψεις τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά πριν αποφασίσεις τι θα κάνεις στο κομμωτήριο.

Το τέλος του καλοκαιριού είναι μια μεταβατική περίοδος. Στο μεταίχμιο πριν το φθινόπωρο, νιώθεις την ανάγκη να πάρεις αποφάσεις. Αλλά, όπως όταν ήσουν μαθήτρια, θα περιμένεις πρώτα να ανοίξει το σχολείο, κάτι που στα μαθητικά χρόνια σηματοδοτούσε την έναρξη της καινούργιας χρονιάς, ήταν η πρωτοχρονιά για τη μαθητιώσα νεολαία.

Μετά την έκθεση στον ήλιο και το θαλασσινό νερό, τα μαλλιά βρίσκονται σε αθλία κατάσταση. Ξεβαμμένα, με ψαλίδα, αδύνατα και ταλαιπωρημένα, χρειάζονται δραστικές λύσεις. Λίγο πριν τις αποφασίσεις και προβείς στο καινούργιο σου κούρεμα, μπορείς να υιοθετήσεις τα 3 χτενίσματα που σου προτείνουμε ώστε οι τρίχες να κρύβουν την ταλαιπωρία τους και το κεφάλι σου να δείχνει επιμελώς ατημέλητο, αλλά όμορφο.

Ένα πρώτο σου μέλημα είναι να ψάξεις για κορδέλες, μπαντάνες, μαντίλια που έχεις στην ντουλάπα σου. Ξέχνα για λίγο τα κλάμερ, γίνε λίγο πιο κοκέτα. Δοκίμασε κοτσίδες, πειραματίσου με κότσους, βρες την κομψότητα μέσα στη ραστώνη με ό,τι μαλλί έχεις. Στο μεταξύ σκέψου το χτένισμα της καινούργιας εποχής χωρίς όμως να κυκλοφορείς σαν την παλαλή.

Κορδέλα στα μαλλιά
Θυμίσου το reboot του Gossip Girl και φόρεσε την κορδέλα σου πάνω από το μέτωπο. Έτσι κρύβεις την άβαφη ρίζα ή τις άσπρες τρίχες και την ίδια στιγμή δείχνεις σικάτη και φευγάτη.

Σήκωσε το μπροστινό μέρος
Τράβηξε φράντζες που έχουν μακρύνει και γενικώς το μπροστά μέρος των μαλλιών και στερέωσέ το με ένα scrunchie ή έναν φιόγκο. Αν έχεις σγουρά μαλλιά, σίγουρα έχεις βρει το ιδανικό χτένισμα της ζέστης.

Κοτσίδες χαμηλές
Ξεκίνησε να πλέκεις τα μαλλιά σου σε κοτσίδα από το ύψος του σβέρκου. Τα συμμαζεύεις και δεν ζεσταίνεσαι, ενώ έχεις και ιδιαίτερο στιλ. Η εποχή θέλει χαλαρές κοτσίδες, όχι τσίτα η τρίχα και να μην πετάει τίποτα. Αυτά είναι για το κόκκινο χαλί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Aldridge (@lilyaldridge)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice