Η Leni Klum, κόρη της Heidi Klum, φτάνει πάνω σε γόνδολα στο χώρο της επίδειξης των Dolce & Gabbana στη Βενετία
Η Leni Klum, κόρη της Heidi Klum, φτάνει στο χώρο της επίδειξης © Getty Images/ Jacopo Raule
Fashion

Dolce & Gabbana:Οι καλύτερες στιγμές από την επίδειξη στη Βενετία

Από τα 100 look της πασαρέλας μέχρι τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των Τζένιφερ Λόπεζ και Έλεν Μίρεν

Dolce & Gabbana: Οι καλύτερες στιγμές από την επίδειξη μόδας του οίκου στη Βενετία.

Η Βενετία εκτός από μαγευτική πόλη, είναι γνωστή και για την αγάπη της για την τέχνη οπότε δεν αποτελεί ακριβώς έκπληξη ότι ο ιταλικός οίκος μόδας Dolce & Gabbana την επέλεξε για την Alta Moda επίδειξή του -μια πασαρέλα ωδή στις χειροποίητες δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Το σόου ήταν εντυπωσιακό, ακόμα και για εμάς που το είδαμε σε βίντεο και φωτογραφίες. Αυτά είναι τα highlights που αξίζει να ξέρεις.

Venezia 2021: the Dolce&Gabbana Alta Moda Fashion Show in Piazzetta San Marco

Παρέλαση από γόνδολες
Φυσικά και στην πόλη που τυλίγεται από νερό, καλεσμένοι και μοντέλα θα έφταναν σε φωτογενείς γόνδολες ποζάροντας γεμάτοι λάμψη για τις κάμερες. Με τον ίδιο τρόπο οδηγήθηκαν σε ένα ξεχωριστό δείπνο μετά το σόου.

 

 

Μοναδικές δημιουργίες
Περισσότερα από 100 look εμφανίστηκαν στην πασαρέλα σε μια γιορτή της ιταλικής δεξιοτεχνίας. Όλα τα κομμάτια φτιάχτηκαν στο χέρι από πολυτελή μετάξια, μπροκάρ, βελούδα, κρύσταλλα, κεντήματα και υψηλής ποιότητας υφάσματα. Προφανώς και υπήρχαν φτερά, μεταλλικά look και απίστευτη λάμψη, για τους Dolce & Gabbana μιλάμε.

 

 

Η στιγμή της βροχής
Οι πιθανότητες βροχής σε ένα μέρος στη βόρεια Ιταλία, όπως η Βενετία, είναι πολλές. Η βροχή έκανε πράγματι την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια του Alta Sartoria σόου αλλά αντί να χαλάσει την επίδειξη, με κάποιο τρόπο την έκανε ακόμα καλύτερη! Το σκηνικό έμοιαζε ακόμα πιο παραμυθένιο και μοντέλα και καλεσμένοι δεν έχασαν ευκαιρία να χορέψουν απολαμβάνοντας τη στιγμή.

 

 

Η JLο ένα σόου μόνη της
Η JLo ξέρει πραγματικά να τραβάει τα βλέμματα όπου κι αν βρίσκεται και η εμφάνισή της στο σόου δεν αποτελεί εξαίρεση. Ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με D&G, θύμιζε κινούμενο έργο τέχνης χωρίς να χάνει όμως στιγμή το sexiness που τη χαρακτηρίζει. Δε τα λέμε εμείς, οι φωτογραφίες τα λένε.

 

 

Η γοητευτική κυρία Έλεν Μίρεν
Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορούν στα 76 τους να συναγωνιστούν σε στιλ, χάρη και ομορφιά την Τζένιφερ Λόπεζ που είπαμε πιο πάνω. Η Έλεν Μίρεν μπορεί όμως και αφού στριφογύρισε σε μια μαύρη τουαλέτα με φτερά ευχαριστώντας τους D&G που της έδωσαν την ευκαιρία να έχει «τη δική της στιγμή Σταχτοπούτας», έκανε μια σχεδόν βασιλική εμφάνιση στο σόου και όταν ήρθε η βροχή δεν έχασε την ευκαιρία να χορέψει αγκαλιά με τον Βιν Ντίζελ. Ποιος να της πει, τι;

 

 

Χώρο για τη νέα γενιά
Ανάμεσα στα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα ήταν και τα παιδιά μερικών διάσημων προσώπων: η κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα, η κόρη του Κρίστιαν Μπέιλ, Έμελιν και η κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι.

 

 

Σου 'κάνε ένα μαλλί
Κάποια από τα μοντέλα φορούσαν περούκες εμπνευσμένες από πολύτιμες πέτρες, αντίκες και τα χρώματα της Βενετίας. Υπήρχαν 43 διαφορετικά χρώματα, από το πράσινο του ζαφειριού μέχρι το κόκκινο του χαλκού. Για το αποτέλεσμα συνεργάστηκαν τρεις hairstylists, οι Λένα Οτ, Γκίντο Παλαού και Ρούτα Σαγιάμα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice