Η Lady Gaga στο Met Gala 2019
© Getty Images/ Dimitrios Kampouris
Lifestyle

Ποιοι θα είναι καλεσμένοι στο Met Gala 2021;

Ακούγεται ότι η φετινή λίστα καλεσμένων θα είναι «διευρυμένη»

Met Gala 2021: Τι γνωρίζουμε για την φετινή διοργάνωση του μεγάλου φιλανθρωπικού event μόδας.

Η ετήσια εκδήλωση στο μουσείο MET της Νέας Υόρκης είναι ένα φαντασμαγορικό γεγονός με διάσημες προσωπικότητες και εκκεντρικές εμφανίσεις που συζητιέται μήνες πριν και μετά την διεξαγωγή του. Παραδοσιακά πραγματοποιείται την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, ωστόσο η πανδημία του COVID19 ακύρωσε την διοργάνωση του 2020 και για το 2021 η ημερομηνία μεταφέρθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου.

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης Met Gala είναι “In America: A Lexicon of Fashion” (Στην Αμερική: Ένα λεξικό μόδας) και θα αφορά το μοντέρνο λεξιλόγιο της αμερικανικής μόδας. Η Vogue επέλεξε τους Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman και Naomi Osaka για την «προεδρία» του event.

 

 

Η λίστα των καλεσμένων αποτελούσε ανέκαθεν επτασφράγιστο μυστικό μέχρι τη μεγάλη βραδιά. Ωστόσο έχει ήδη ακουστεί ότι θα παρευρεθούν γνωστά πρόσωπα όπως η Jennifer Lopez, η Beyoncé και η Kim Kardashian, ενώ η λίστα έχει εμπλουτιστεί και με διαδικτυακές προσωπικότητες, influencers και αθλητές. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα βρίσκονται στη φετινή εκδήλωση είναι η YouTuber Emma Chamberlain, η διασημότητα του TikTok Addison Rae και η ολυμπιακή αθλήτρια Allyson Felix.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση συμπίπτει με την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που θα πραγματοποιηθεί 8-12 Σεπτεμβρίου. Η έκθεση των φορεσιών θα αφορά την αμερικανική μόδα και θα γίνει σε δύο μέρη, με το πρώτο να ξεκινάει σε λίγες ημέρες και το δεύτερο να είναι προγραμματισμένο για τις 22 Μαΐου 2022 με θέμα “In America: An Anthology of Fashion” (Στην Αμερική: Ένα ανθολόγιο μόδας).

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice