Theta Clothes: Το uprising ελληνικό fashion brand ντύνει το 2022

Η μόδα των δρόμων στην γκαρνταρόμπα μας

Theta Clothes: Η χειμερινή συλλογή του ελληνικού brand ρούχων με street wear και athleisure σχέδια και οι εορταστικές προσφορές για τα Χριστούγεννα 2021.

Τα γνωρίσαμε μέσα σε μια αβέβαιη περίοδο για να πάρει κανείς ένα επιχειρηματικό ρίσκο, την περίοδο της πανδημίας. Είναι ωραίο να βλέπεις δημιουργικές ιδέες να γίνονται πραγματικότητα. Και είναι πραγματικά αισιόδοξο όταν βλέπεις πως κόντρα στις δυσκολίες, «Ενάντια στη Μέρα» όπως έγραψε κάποτε ο Τόμας Πίντσον, πετυχαίνουν.

Λίγο πριν φύγει το 2020, τα Theta Clothes, παρουσίασαν μια λιτή σειρά από ανδρικά και γυναικεία ρούχα που έδιναν έμφαση στο athleisure στιλ, προσπαθώντας να συστηθούν στο ελληνικό κοινό και να συστήσουν έναν πιο άνετο τρόπο για να κυκλοφορούμε στους δρόμους.

Με το τραβηχτικό λογότυπό τους, τα επιλεγμένα υφάσματα για να χουχουλιάζεις όπου κι αν είσαι αλλά να μη θες να βγεις από τα ρούχα σου κιόλας, και χρωματικές επιλογές που έμοιαζαν να βγήκαν από ένα δειγματολόγιο spray, άρχισαν να πληθαίνουν στους δρόμους της Αθήνας και να γίνονται σιγά σιγά αναγνωρίσιμα στα social media.

Άνδρας και γυναίκα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - Φωτογράφηση ρούχων μόδας - Theta Clothes

Πιστεύοντας πως για να εκφράζεις το street wear πρέπει να υπάρχεις πραγματικά στους δρόμους, ο Κωνσταντίνος Θωμόπουλος, προτίμησε έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας τους, ίσως πιο old school, σίγουρα περισσότερο cool: αντί για εκνευριστικές «χορηγούμενες» διάλεξε να στείλει μερικά δώρα σε φίλους, προκειμένου να κάνουν εκείνοι το shout out στο brand του, προχώρησε όσο του επέτρεπαν οι αριθμοί σε γενναίες προσφορές μέσα από το e-shop των Theta Clothes, προχώρησε σε μια σειρά από συνεργασίες με καταστήματα σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Λίγους μήνες μετά, τα Theta Clothes εκτός από το καλάθι αγορών στην ιστοσελίδα τους, βρίσκονται σε φυσικά καταστήματα στην Αθήνα, την Τήνο, την Καστοριά, τα Γρεβενά και το Αγρίνιο αλλά και σε fashion ορμητήρια στο Παρίσι, το Λονδίνο και το Βερολίνο, που τυχαίνει να τρέχουν φίλοι του.

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες τεχνικές ώστε οι στάμπες να μη ξεθωριάζουν, επιλέγοντας 100% οργανικό βαμβάκι για τα t-shirts και 65% για τα φθινοπωρινά και χειμερινά ρούχα, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε νέα εργαστήρια της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας για την κατασκευή τους στη χώρα μας, τα Theta Clothes έδωσαν μία λύση στη δύσκολη εξίσωση πώς ξεκινάς να παράγεις μόδα χωρίς να μπαίνεις μέσα. Αλλά πρότειναν και τη δική τους λύση στο πρόβλημα για comfie ντύσιμο που δεν είναι προβλέψιμα αθλητικό ή τυπικά urban.

Λίγο πριν έρθει το 2022, τα Theta Clothes, διαθέτουν μια εμπλουτισμένη κολεξιόν για τον
χειμώνα που ζούμε σε ανδρικές, γυναικείες και unisex εκδοχές. Φωτογραφημένη σε ένα σημείο έντονης αστικής σημειολογίας, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα του Εμπορικού Ναυτικού, με τον Χρήστο Κατσαβοχρήστο, που το καλοκαίρι ξεχώρισε στην καμπάνια της Dsquared, είναι eye-catching: λεοπάρ στοιχεία, δυναμικές γραμματοσειρές και call to action keywords όπως η λέξη «Discover», τονίζουν τη street fashion ταυτότητα του ελληνικού brand.

Συμμετέχοντας ενεργά στην εορταστική περίοδο, τα Theta Clothes διαθέτουν κι ένα offer section στο ψηφιακό τους κατάστημα με hoodies στα 25 ευρώ, top crops στα 21 ευρώ, shorts στα 20 ευρώ, κολάν και t-shirts στα 15 ευρώ, κάλτσες στα 3.5 ευρώ, για να μας βρει η νέα χρονιά καλοντυμένους. Ανακαλύψτε τα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη, παρακάτω.

Άνδρας σε εγκαταλελειμμένο κτίριο - Φωτογράφηση ρούχων μόδας - Theta Clothes

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice