Raf Simons and Miuccia Prada
Raf Simons and Miuccia Prada © Daniele Venturelli/Getty Images/Ιdeal Image
Fashion

Prada Show: Πρωταγωνιστές οι Κάιλ ΜακΛάχλαν και Τζεφ Γκόλντμπλαμ

Η δεύτερη επίδειξη της Prada όπου εμπλέκεται ο γνωστός σχεδιαστής Raf Simons

62224-137655.jpg
Newsroom |

Οι γνωστοί ηθοποίοι Κάιλ ΜακΛάχλαν και Τζεφ Γκόλντμπλαμ είναι οι νέοι πρωταγωνιστές της πασαρέλας του οίκου Prada.

Οι Αμερικανοί ηθοποιοί συμμετείχαν στην παρουσίαση των δημιουργιών Prada στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ανδρικής Μόδας στο Μιλάνο μαζί με τους Βρετανούς συναδέλφους τους, Τόμας Μπρόντι Σάνγκστερ, Έισα Μπάτερφιλντ και Ντάμσον Ίντρις.

Prada Show January 2022
Kyle McLaughlin © Daniele Venturelli/Getty Images/Ιdeal Image

Prada Show January 2022
Jeff Goldblum © Daniele Venturelli/Getty Images/Ιdeal Image

Ήταν η δεύτερη επίδειξη μόδας με φυσική παρουσία από τις αρχές του 2020 όταν η ιδρύτρια του ιταλικού οίκου Miuccia Prada αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τον Raf Simons.

Ρούχα εργασίας αποτέλεσαν τη ραχοκοκαλιά της συλλογής, όπως επίσης μακριά πανωφόρια με ψεύτικη γούνα. Οι σχεδιαστές συνέχισαν την εξερεύνηση της στολής εργασίας, καθώς ο κόσμος επιστρέφει και ξαναφεύγει από το γραφείο εν μέσω της πανδημίας του κορoνοϊού και πρότειναν κομψές, ανάλαφρες και σχεδόν άμορφες φόρμες από μετάξι, δέρμα και βαμβάκι.

«Αντικαθιστούν το παραδοσιακό, ιστορικό πουκάμισο/γραβάτα/παπιγιόν και δίνουν μια νέα ενέργεια και πραγματικότητα, μια νεότερη επίσης στάση» είπε ο Simons στο AP.

Οι σχεδιαστές έδωσαν επίσης στη συλλογή έντονα χρώματα, πορτοκαλί, κίτρινο και πιο παγερές αποχρώσεις και ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις με ασορτί χρωματιστά γάντια.

«Η συλλογή εξυμνεί την ιδέα της εργασίας – σε όλες τις διαφορετικές σφαίρες και έννοιες» αναφέρει ο Prada. «Μέσα από αυτά τα ρούχα τονίζουμε πώς ό,τι κάνει ένας άνθρωπος είναι σημαντικό. Κάθε πτυχή της πραγματικότητας μπορεί να είναι κομψή και αξιοπρεπής… εξυψωμένη και να τιμάται».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice