Οι 5 πιο εντυπωσιακές καμπάνιες για την άνοιξη του 2022

Διαφημίσεις για Όσκαρ!

Οι 5 πιο εντυπωσιακές καμπάνιες που λάνσαραν οίκοι μόδας για τις συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2022. Εξαιρετικά concept, φωτογραφήσεις, βίντεο.

Με το που ξεμύτισε η νέα χρονιά ξεμύτισαν και οι διαφημίσεις για τις συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Σπουδαίες παραγωγές, μεγάλοι φωτογράφοι, top models και ηθοποιοί σε πρώτο πλάνο. Ορίστε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας.

Self-Portrait: Τη θάλασσα μέσα μου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait)


Με κόνσεπτ «ζωντανεύοντας όλες τις διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα της Μπέλα», η Self-Portrait και η Μπέλα Χαντίντ παρουσιάζουν την ανοιξιάτικη κολεξιόν του οίκου με πόζες μέσα και έξω από το σπίτι. Η Μπέλα στήνεται μπροστά στον φακό του Harley Weir και αράζει στην μπανιέρα της, στο σαλόνι της, στα γρασίδια ή στη θάλασσα με δυο κοχύλια σε κομβικά σημεία του στήθους της. «Ήταν μια πραγματικά ιδιαίτερη μέρα όπου εκείνη απλώς είναι ελεύθερη» λέει ο καλλιτεχνικός διευθυντής Han Chong.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait)


Givenchy: Μ' αγαπάει, δε μ' αγαπάει

GIVENCHY | Spring Summer 2022 by Matthew M. Williams

Μια ταινία μικρού μήκους με σκηνοθέτη τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Givenchy Matthew Williams και πρωταγωνιστές τα μοντέλα Kendall Jenner, Iselin Steiro, Steinberg, He Cong, Babacar N'doye, Ilias Loopmans. Υπό τους υποβλητικούς ήχους της ηλεκτρονικής μουσικής του Surkin, τα μοντέλα θέτουν το βασανιστικό ερώτημα «μ’ αγαπά, δεν μ’ αγαπά», μαδώντας όχι μαργαρίτες αλλά ολοκόκκινα τριαντάφυλλα.

Boss: Ποιος είναι το αφεντικό;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOSS (@boss)


Με σλόγκαν Be Your Own BOSS, η Boss προσέλαβε από την Κένταλ Τζένερ και τη Χέιλι Μπίμπερ μέχρι τον ράπερ Future και τον μποξέρ Anthony Joshua στη νέα της καμπάνια. Μετά από 50 χρόνια η εταιρεία ανανέωσε το λογότυπό της, με τους influencer να το φορούν περήφανα στο στήθος τους. Ανάμεσά τους και η θεάρα Iris Apfel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BOSS (@boss)


Coach: Μ' αεροπλάνα και βαπόρια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)


Η παραγωγή «That’s My Ride» της Coach έχει πρωταγωνίστριες την Τζένιφερ Λόπεζ, τη Megan Thee Stallion και άλλους, κυρίως όμως έχει στο επίκεντρό της τους εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς. Το brand υπονομεύει χιουμοριστικά το λογότυπό του, μια άμαξα που τη σέρνουν άλογα. Επειδή κανείς δεν κινείται πια με άμαξα, η Τζένιφερ Λόπεζ επιλέγει το BMX ποδήλατο, ενώ η Megan Thee Stallion ένα πορτοκαλί ανοιχτό τζιπάκι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coach (@coach)


Miu Miu: Σαν παλιό σινεμά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)


Έμα Κόριν, Χέιλι Μπίμπερ, Lee Youm εμφανίζονται στην καμπάνια της Miu Miu, σε μια στροφή του ιταλικού οίκου στα νεανικά αλλά και σοφιστικέ κοινά. Τα «σιωπηλά» βίντεο με τις πρωταγωνίστριες είναι σαν αποσπάσματα από φεστιβαλική, κουλτουριάρικη ευρωπαϊκή ταινία. ή κορεάτικη στην περίπτωση της Youm. Εξαιρετική Tyrone Lebon!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice