Off White: Ήταν όλοι στο σόου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Ριάνα, Ναόμι και Σίντι Κρόφορντ ήταν στο πρώτο live σόου Off White μετά τον θάνατο του Virgil Abloh

Off White: Τι είδαμε στο fashion show στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Ποιοι διάσημοι ήταν στην πρώτη σειρά.

Ήταν όλοι εκεί για το σόου Off White: η οικογένεια του Virgil Abloh, του εκλιπόντα γίγαντα, η επιχειρηματική του οικογένεια από τον Louis Vuitton και τη New Guards Group. Οι συνάδελφοί του J. Anderson, Olivier Rousteing, Matthew Williams, Guram Gvasalia. Η εγκυμονούσα Ριάνα, ο Φάρελ Γουίλιαμς, o Ίντρις Έλμπα, η Κάρλα Μπρούνι. Στην πασαρέλα, μούσες και ινδάλματα της μόδας φόρεσαν ρούχα που εκείνος είχε σχεδιάσει: η Σερίνα Ουίλιαμς, η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ, η Κάια Γκέρμπερ, η Άμπερ Βαλέτα, η Έλενα Κρίστενσεν, η Τζόαν Σμολς, η Κάρλι Κλος, οι αδερφές Χαντίντ, η Κένταλ Τζένερ, η Αντούτ Ακές. Ο Virgil όμως δεν ήταν εκεί.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Off-White™ (@off____white)

 

Η Εβδομάδα Μόδας Παρισιού για την prêt a porter άνοιξε τη Δευτέρα και το προσωπικό Brand του Βέρτζιλ, Off White ήταν τιμητικά το πρώτο στο καλεντάρι των σόου. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο Palais Brongniart στο 10ο διαμέρισμα. Ένας υπερμεγέθης πολυέλαιος, ηχεία μέσα σε plexiglass ηχεία, ένας εικονολήπτης που ακολουθεί τα βήματα των μοντέλων και ο DJ Jeff Mills με το TR 909 του να παίζει techno στα πόδια τους. Το σόου ξεκινά και είναι χωρισμένο σε δυο μέρη: την prêt a porter συλλογή με τα σύμβολα και τις αναφορές του brand και του Virgil, όπως τα δούλεψε πάνω σε αυτά η δημιουργική του ομάδα κι ένα σύνολο από 28 ρούχα υψηλής ραπτικής, τα οποία σχεδίασε ο ίδιος κι ολοκλήρωσε η ομάδα του.

 

 

«Αμφισβητήστε τα πάντα»: οι σημαίες με αυτό το σύνθημα κυματίζουν στα χέρια των μοντέλων ενώ στην πασαρέλα παρελαύνουν overisized παλτό και πουλόβερ, μπότες του σκι, μπότες- γκέτες και δερμάτινες τσάντες - από τις ευπώλητες του brand. Είδαμε Swarovski σε σέξι φορέματα και τσαντάκια, κάτι που δεν είχαμε ξαναδεί σε Off White. Oικολογικά γουναρικά, πλεκτά σε τόνους του μαύρου, μπλε και καφέ αλλά και καπέλα ιππασίας. Εσώρουχα που στέκονται πάνω από μικροσπικές φούστες και ζακάρ με prints. Παρατήρησα όμως και κάποια ρούχα, όπως το γκρι κοστούμι με την πλισέ φούστα, που μου θύμισαν τις δημιουργίες του για τον Louis Vuitton. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο σκέλος, ένα μοντέλο με puff jacket έχει γραμμένα στα μάγουλά του τη λέξη Face, υπογραμμίζοντας τη συνήθεια του Virgil Abloh να γράφει πάνω στα items που σχεδίαζε: shoe lace, shopping bag.

 

 

Το ίδιο είδαμε και στο μικρό μαύρο φόρεμα της Κένταλ Τζένερ φτιαγμένο από παγέτες: «little black dress». To δεύτερο σκέλος άνοιξε με τη Bella Hadid νύφη με ανοιχτό ντεκολτέ, δουλεμένα φουσκωτά μανίκια και αθλητικά. Τα τακούνια τα κρατούσε στο χέρι. Ακολούθησε η Τζόαν Σμολς με φούστα soleil, top με σύνθημα κατά του ρατσισμού και καπέλο που γράφει High Fashion. H Κάρλι Κλος με layered πλισέ φούστα και πουλόβερ, η Σίντι Κρόφορντ με παρόμοια φούστα και σακάκι με structured ώμους. Στα χέρια ένα νεσεσέρ γεμάτο χάπια. Η Αντούτ με κεντημένο μπούστο και Ναόμι με κρύσταλλα για μπούστο. Η Κρίστενσεν με όμπρε φόρεμα από τούλι με oversized σακάκι, η Βαλέτα με φόρεμα από παγιέτες με βαθύ σκίσιμο και τιραντάκι. Το σόου κλείνει με τη Debra Shaw που φορά νυφικό: ένα τεράστιο που το πίσω μέρος έχει «λερωθεί» με γαλάζιο σπρέι. Τι έγραφε δεν μπόρεσα να καταλάβω. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι πολύ δύσκολο να σταθείς στο ύψος του Βέρτζιλ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Off-White™ (@off____white)

 

Off-White c/o Virgil Abloh™ Spaceship Earth, an "Imaginary Experience"

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice