278719979_498921438482628_7716191911614818246_n-111.jpg
Από αριστερά: Vanessa Hudgens, Βάσια Κωσταρά, Alessandra Ambrosio, Hailey Bieber και Kendal Jenner.
Fashion

Coachella 2022: Τα looks που ξεχώρισαν

Από την Ambrosio και την Hailey μέχρι την Kendall αλλά και τη δική μας Βάσια Κωσταρά, παρέλασαν οι πάντες από το μυθικό Φεστιβάλ. Τι διάλεξαν να φορέσουν;

Coachella 2022: Το μουσικό φεστιβάλ επέστρεψε στην Καλιφόρνια, με τους celebrities και τους fashionistas να ποζάρουν φορώντας bohemian, edgy και hippie outfits

Το πολυαναμενόμενο μουσικό φεστιβάλ Coachella επέστρεψε στην Καλιφόρνια, μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας. Celebrities και στιλάτοι fashionistas δίνουν ξανά ραντεβού στην έρημο, φορώντας μποέμ outfits και γεμίζουν το Instagram feed μας με τα πιο hot looks, που μας εμπνέουν ήδη για τις συναυλίες του καλοκαιριού.

Έντονα prints και χρώματα, κρόσσια (πολλά κρόσσια), κρύσταλλα και στρας, φορέματα με διαφάνειες, cowboy boots και μεγάλα καπέλα είναι κάποια από τα must στοιχεία που υιοθετούν οι παρευρισκόμενοι για να αναδείξουν το bohemian, edgy και hippie dress code του φεστιβάλ. Το ροζ και το φούξια χρώμα είναι οι αποχρώσεις που πρωταγωνίστησαν, με την Alessandra Ambrosio, που θεωρείται διαχρονικά η βασίλισσα του Coachella να συνδυάζει την κεντημένη λευκή ολόσωμη φόρμα Patbo με φούξια boho τσάντα με κρόσσια και φούξια αξεσουάρ.

Λένε ότι τα minimal outfits δεν χωράνε στο Coachella. Ωστόσο, αρκετοί celebrities μένουν πιστοί στο προσωπικό τους στιλ, όπως η Kim Kardashian με μονόχρωμο σύνολο Rick Owens και η Kendall Jenner, με total black outfit δια χειρός Caroline Reznik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Michelle (@danixmichelle)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BFA (@bfa)

Τα fashion girls του φεστιβάλ δεν αφήνουν τα μαλλιά και το make up τους στην τύχη. Hot τάση είναι το glitter και τα αστραφτερά στρας στο πρόσωπο, ενώ τα μαλλιά πιάνονται σε buns, πλεξούδες ψαροκόκαλο ή ελεύθερα και wavy στους ώμους. Το accessorizing έκλεψε τις εντυπώσεις με head pieces από φτερά, στρας και glitters να ολοκληρώνουν τα outfits.

Η έναρξη έγινε την Παρασκευή, με το πρώτο Σαββατοκύριακο του ανοιξιάτικου φεστιβάλ να κατακλύζεται από κόσμο, οι οποίοι θαύμασαν επί σκηνής μεταξύ άλλων τον Harry Styles, που εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά φορώντας μια ολόσωμη φόρμα Gucci με παγιέτες σε 70s disco look, την εντυπωσιακή Billie Eilish, που έγινε η νεότερη καλλιτέχνης που έκανε headline στο Coachella και ο Justin Bieber, που έκανε τους θαυμαστές του να ουρλιάζουν με την παράσταση – έκπληξη την πρώτη μέρα του φεστιβάλ μαζί με τον Daniel Caesar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @harrystyles

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coachella (@coachella)

Εμείς διαλέξαμε κάποια από τα πιο inspirational looks που ξεχώρισαν και σας τα παρουσιάζουμε:

Η Vanessa Hudgens με καουμπόικο καπέλο

 

Το total black look της Alessandra Ambrosio

 

Η Hailey Bieber με λεπτά πλεξουδάκια

Η Hailey Bieber.

 

Η Heidi Klum μαζί με τον σύζυγό της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

H Doja Cat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

 

Η Peggy Gou με Vivienne Westwood

 

Η ελληνίδα σχεδιάστρια Βάσια Κωσταρά με δική της δημιουργία

 

Η Leonie Hanne με GCDS

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

 

Η Anitta on stage

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anitta 🎤 (@anitta)

 

Ο Jared Leto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

 

Η Emma Chamberlain

 

Ο influencer Bretman Rock με Diesel outfit.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice