Η Γουινόνα Ράιντερ είναι η μούσα του Marc Jacobs στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου
© marcjacobs.com
Fashion

Γουινόνα Ράιντερ - Μαρκ Τζέικομπς: Πρώτα τον έκλεψε και μετά έγινε μούσα του

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και πάλι σε καμπάνια του οίκου

Η Γουινόνα Ράιντερ είναι η μούσα του Marc Jacobs στη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου - Η σχέση ανάμεσα στην ηθοποιό και τον σχεδιαστή.

Γουινόνα Ράιντερ και Μαρκ Τζέικομπς είναι φίλοι και συνεργάτες από παλιά, καθώς μοιράζονται το ίδιο όραμα για iconic εμφανίσεις. Το μακρινό 2003 ήταν πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για την καλοκαιρινή συλλογή του οίκου. Το 2015 ήταν το πρόσωπο της σειράς beauty. Το καλοκαίρι του 2022 διαφημίζει την τσάντα J Marc. Τότε πίσω από τις κάμερες ήταν ο Γιούργκεν Τέλερ, τώρα η Χάρλεϊ Γουάιρ.

Η σχέση και η φιλία της ηθοποιού και του σχεδιαστή ξεκίνησαν με έναν «διεστραμμένο» τρόπο. Το 2001 η Γουινόνα συνελήφθη για διακεκριμένη κλοπή, δηλαδή αφαίρεση αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, από το κατάστημα Saks Fifth Avenue στο Μπέβερλι Χιλς. Μεταξύ των ρούχων η αξία των οποίων υπολογίστηκε σε 5.000 δολάρια, είχε σηκώσει ένα Gucci φόρεμα, μια τσάντα Dolce & Gabbana, κάλτσες Calvin Klein και ένα κασμιρένιο πουλόβερ Marc Jacobs. Στο δικαστήριο του 2002 (το οποίο και την καταδίκασε), εμφανίστηκε με σύνολο Μαρκ Τζέικομπς δηλώνοντας στην ουσία τη λατρεία της για τον σχεδιαστή. Κοινώς, τον σούφρωσε γιατί τον αγαπούσε. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η συνεργασία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Πίσω πάλι στην καμπάνια του 2022 για την J Marc τσάντα. Μέσα στα τούλια, τα κομπινεζόν και τα παπούτσια-μπότες-μπουλντόζες του Τζέικομπς, η Γουινόνα είναι όπως στα 90s: grunge και σέξι. Έρχεται και το βλέμμα-κάρβουνο, για να την ξανακάνει κορίτσι φετίχ για τους ψαλιδοχέρηδες.

Η Γουινόνα Ράιντερ στην καμπάνια του Marc Jacobs

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Στα 50 της, είναι ελαφρώς «σπασμένη». Αλλά στην καμπάνια είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που ο Τζόνι Ντεπ, τρελά ερωτευμένος μαζί της, χτυπούσε τατουάζ τη φράση: Winona forever. (Όταν χώρισαν, έσβησε το na και άφησε το Wino forever - μεθύστακας για πάντα). Στα 50 της και μπροστά στον φακό της Χέιλι Γουάιρ, η Γουινόνα Ράιντερ είναι το μη κλασικό, indie κορίτσι του Reality Bites που δε συγκρίνεται με κανένα άλλο.

Η Γουινόνα Ράιντερ στην καμπάνια του Marc Jacobs

Η Γουινόνα Ράιντερ στην καμπάνια του Marc Jacobs

Το καλοκαίρι του 2022 η Γουινόνα κάνει ολική επαναφορά. Δεν κάνει ακριβώς δεύτερη καριέρα, γιατί η καριέρα της δεν διακόπηκε ποτέ. Απλώς μέσα από την τεράστια επιτυχία του Stranger Things του Netflix (μόλις βγήκε ο τέταρτος κύκλος), την έμαθε και την αποθεώνει και η Gen Z, που δεν χαρίζεται εύκολα σε κανέναν.

Η Γουινόνα Ράιντερ στην καμπάνια του Marc Jacobs

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice