Κιμ Καρντάσιαν και Νιέβες Άλβαρεθ με το ίδιο Balenciaga κολάν: Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Εμφανίστηκαν με τα περίφημα Pantaleggings στο σόου του Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού

Κιμ Καρντάσιαν και Νιέβες Άλβαρεθ φόρεσαν τα Pantaleggings του Balenciaga στο σόου του οίκου στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Στις αρχές Ιουλίου, το σόου του Balenciaga στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού θύμιζε παρέλαση αστέρων. Πέρασαν από τη Νικόλ Κίντμαν και τη Ντούα Λίπα μέχρι την Κρις Τζένερ και τη Ναόμι Κάμπελ. Οι διαπρεπείς καλεσμένοι τήρησαν το «έθιμο» που τους θέλει, για να τιμήσουν τον εκάστοτε οίκο, να φορούν κάτι με την υπογραφή του.

Η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έκανε και πασαρέλα με σύνολα της νέας συλλογής Balenciaga, είχε την έμπνευση να εμφανιστεί στο event με ένα κολάν του οίκου από το 2017. Διάλεξε την ανοιχτή πράσινη της κάμπιας βερσιόν, την οποία συνδύασε με χρωματικά ταιριαστό μιλιτέρ τοπ.

Θα αναρωτηθείτε ενδεχομένως τι είν' τούτο το καλικαντζαρέ outifit. Με το δίκιο σας. Πρόκειται για το περίφημο leggings shoes ή και Pantaleggings, ένα κολάν από σπάντεξ για να κολλάει στο σώμα σαν second skin, το οποίο ενσωματώνει και το παπούτσι Pointy Toe Knife Heel. Θα μπορούσε να είναι κομμάτι μιας συλλογής activewear, ιδανικό για το γυμναστήριο ή για ποδηλατάδα, αν δεν είχε στα μπατζάκια του τα ψηλοτάκουνα πατούμενα.

© Pierre Suu/GC Images

Το item είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως όταν πρωτοκυκλοφόρησε, και όχι μόνο από τους κατ’ επάγγελμα κακοπροαίρετους. Πάντως ήταν κάτι πρωτοποριακό, καθώς δεν υπήρχε όμοιό του στην αγορά της μόδας. Και αφού φοριέται μανιωδώς μέχρι σήμερα, αποδεικνύεται τελικά κλασικό. Για τους ενδιαφερόμενους να αναφέρουμε ότι πωλείται στο σάιτ του Balenciaga και κοστίζει 3.050 δολάρια.

Κρίνοντας από τις αναρτήσεις της στο instagram, στην ντουλάπα της Κιμ υπάρχουν στα σίγουρα ένα μαύρο, ένα ροζ και ένα πράσινο Pantaleggings.

Επιστροφή στην 5η Ιουλίου του 2022. Και ξαφνικά το σκηνικό άρχισε να θυμίζει 2001, Βίσση, Βανδή και Christian Lacroix. Την ίδια έμπνευση με την Καρντάσιαν είχε και το πρώην μοντέλο και τηλεπερσόνα από την Ισπανία, η Νιέβες Άλβαρεθ. Η Άλβαρεθ επέλεξε την κόκκινη εκδοχή του κόμπακτ ρούχου-παπουτσιού, ολοκληρώνοντας το σύνολο με μαύρο δαντελέ τοπ και μαύρο μπλέιζερ. 

© Jacopo Raule/GC Images

Ποια το φόρεσε καλύτερα; Γούστα είναι αυτά. Η Κιμ ήταν σαν να πηγαίνει στη λαϊκή, η Νιέβες στο θέατρο. Η Κιμ πέταξε κωλαράκι (ακριβό στη σμίλευσή του), η Νιέβες το σκέπασε αριστοτεχνικά. Η Κιμ ήταν σέξι κι όποιος αντέξει, η Νιέβες σεμνή φιλόλογος.