Είναι η Τζούλια Φοξ το πιο τολμηρό μοντέλο της εποχής μας;

Έχει αφήσει ελάχιστα για να δει ο γαμπρός

Τζούλια Φοξ: Η ηθοποιός και μοντέλο επιλέγει τα πιο «γυμνά» σύνολα νέων σχεδιαστών.

Σύμφωνα με τα social media, το τερμάτισε πριν μερικές μέρες φορώντας ένα παντελόνι τόσο χαμηλοκάβαλο που φαινόταν το αναπαραγωγικό της σύστημα κι ένα μαγιουδάκι που έκρυβε ένα τριγωνάκι μόνο από το στήθος της. Η σχεδιάστρια του συνόλου, Λίζα Κιν, μόλις ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στο Central Saint Martins. Το outfit της Τζούλια Φοξ συμπεριλαμβανόταν στην εργασία που παρουσίασε.

Οι ψαγμένοι κριτικοί μόδας είδαν φροϋδικές αναφορές, μαγεία και ξόρκια, τον Πάνα ή έναν από τους Κενταύρους, γνωστούς υπερσεξουαλικούς τύπους της ελληνικής μυθολογίας. Το ίντερνετ πάλι είδε μόνο τρίχες από το αιδοίο της Τζούλια Φοξ καθώς και άλλη μια προσπάθειά της να τραβήξει την προσοχή του κόσμου.

Παρά τις αντιδράσεις στα social media, το μαύρο ψυχιατρικού ενδιαφέροντος ρούχο της Λίζα Κιν μπορεί να είναι και ένα από τα πιο σεμνά ρούχα με τα οποία η Τζούλια Φοξ βγαίνει έξω τα βράδια και βγάζει selfies.

Η αγαπημένη του Κάνιε Γουέστ για μερικούς μήνες του 2022, η πρωταγωνίστρια της ταινιάρας Uncut Gems, το αγαπημένο μοντέλο του Balenciaga και όχι μόνο (μόλις διαβάσατε ένα σύντομο βιογραφικό της κυρίας Τζούλια Φοξ), αγαπά τα μικρά, πολύ μικρά, τα λες και μικροσκοπικά, κομματάκια υφάσματος που παίζουν τον ρόλο του ρούχο. Επίσης αγαπά τους νέους, πολύ νέους σχεδιαστές και στηρίζει τη δουλειά τους ως influencer.

Ο πολύς κόσμος της προσάπτει την κατηγορία ότι αντιμετωπίζει το προκλητικό ντύσιμο ως αυτοσκοπό. Το σίγουρο είναι πως η πρόκληση είναι το μεγάλο της ατού. Όχι απλώς δεν κωλώνει να δείξει σάρκα, αλλά κρύβει μόνο τόσα όσα θα της επιτρέψουν να γλιτώσει τη σύλληψη για προσβολή δημοσίας αιδούς! Γενικώς είναι ένα σκοτεινό, γκοθ κορίτσι που έχει ζωγραφίσει τον θάνατό της σε μια έκθεση με τίτλο «R.I.P. Julia Fox» και με πίνακες που φτιάχτηκαν με το αίμα της.

Όταν την κατηγόρησαν πως έστησε τον κεραυνοβόλο της έρωτα με τον Κάνιε Γουέστ για να εκμεταλλευτεί τη φήμη του, εκείνη απάντησε: «Αγάπη μου, έβγαινα με δισεκατομμυριούχους όλη την ενήλικη ζωή μου». Δεν ξέρουμε πόσο τη βοήθησαν οι άλλοι δισεκατομμυριούχοι σύντροφοί της, πάντως από τότε που δημοσιοποίησε τον λιγόχρονο δεσμό της με τον Ye-Κάνιε και άρχισε τα σούρτα φέρτα μαζί του σε ντεφιλέ, άνοιξαν οι δουλειές της στη μόδα.