LVMH: Αυτή την αυτοκρατορία ποιος θα την πάρει;

Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοι του Μπερνάρ Αρνό;

LVMH: Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι διάδοχοι του Μπερνάρ Αρνό για την προεδρία της εταιρείας;

Ο Αντουάν Αρνό είναι 45 χρονών και ασχολείται από τα 20 του με την επικοινωνία και την εικόνα του επιχειρηματικού κολοσσού της μόδας LVMH. Πιο συγκεκριμένα, είναι διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ανδρικών ενδυμάτων Berluti, πρόεδρος του brand κασμιρένιων ρούχων Loro Piana και διευθυντής επικοινωνίας στη Louis Vuitton. Είναι ο μεγαλύτερος γιος του προέδρου της LVMH Μπερνάρ Αρνό (από τον πρώτο του γάμο), σύζυγος της μοντέλας Ναταλία Βοντιάνοβα και πατέρας δύο αγοριών. Το βιογραφικό του Antoine δεν περιλαμβάνει μόνο θέσεις στην LVMH, στην οποία ξεκίνησε ως διαφημιστής για να καταλήξει σήμερα στο διοικητικό συμβούλιο. Στα 25 του, ίδρυσε μια διαδικτυακή start-up με την ονομασία Domainoo, που πουλούσε domain names στο ίντερνετ. Δηλώνει ενθουσιασμένος για τον ανατέλλοντα κόσμο των NFTs και των κρυπτονομισμάτων και γενικώς έχει την τάση να τσογάρει. Στον ελεύθερό του χρόνο πετάει στο Λος Βέγκας, κλείνει δωμάτιο στο ξενοδοχείο Bellagio και παίζει πόκερ με τις ώρες.

Ο έρωτάς του για τη Ναταλία Βοντιάνοβα ήταν κεραυνοβόλος. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας εκστρατείας της Louis Vuitton το 2008. Εκείνη συμμετείχε ως Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Όταν χώρισε το 2011, ο Αντουάν έσπευσε να της ζητήσει ραντεβού. Πριν παντρευτούν το 2020 απέκτησαν δύο γιους.

© EPA/YOAN VALAT / POOL

Η Ντελφίν Αρνό είναι εκτελεστική αντιπρόεδρος της LVMH. Μεγαλύτερη κόρη του Μπερνάρ, δουλεύει στην εταιρεία από το 2000. Είναι μέλος των διοικητικών συμβουλίων των Céline, Loewe, Pucci, Moët Hennessy και της 20th Century Fox.

Ο Ζαν Αρνό, ετεροθαλής αδελφός του Αντουάν, τρέχει το τμήμα ρολογιών της Louis Vuitton. Είχε δασκάλα τη Μπριζίτ Μακρόν, όπως και ο αδελφός του Φρεντερίκ, που είναι πρόεδρος της Tag Heuer. Βενιαμίν της οικογένειας, μπήκε στη Louis Vuitton το 2021 σε ηλικία 23 χρονών. Είναι απόφοιτος του ΜΙΤ κι έχεi δουλέψει στη Μόργκαν Στάνλεϊ και τη βαβαβούμ εταιρεία ΜακΛάρεν. Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο Παρίσι και την Ελβετία και δείχνει δουλευταράς. Την ενασχόληση με το ρολόι της κόλλησε από τον μεγαλύτερο αδελφό του Φρεντερίκ, που είναι CEO της Tag Heuer. Έχει δεσμό με τη Zita d’Hauteville, ένα it girl της Γαλλίας και κόρη ωρολογοποιών.

Ο Αλεξάντρ Αρνό έχει κάνει σπουδές πάνω στις νέες τεχνολογίες. Στη LVMH μέχρι το 2020 είχε την ευθύνη του brand πολυτελών αποσκευών Rimowa. Τώρα είναι εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Tiffany and Co. Έχει δουλέψει με την Μπιγιονσέ, ενώ στον γάμο του τραγούδησε ο Κάνιε Γουέστ. 

Γιατί ασχολούμαστε με τα τέκνα Αρνό; Γιατί ο μπαμπάς τους Μπερνάρ, ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι 73 χρονών, θα μπορούσε να μείνει στο τιμόνι της αυτοκρατορίας μέχρι τα 80 του, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να ορίσει τον διάδοχό του. Οι φήμες λένε πως θα είναι κάποιο από τα πέντε παιδιά του. Όποιος και αν πάρει το χρίσμα, θα παραλάβει ένα βαρύ πορτφόλιο οίκων μόδας όπως οι Dior, Marc Jacobs, Fendi και Louis Vuitton, αρωμάτων, ρολογιών, κοσμημάτων και υπερπολυτελών αλκοολούχων ποτών.