Τα 5 βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας του 2022

Πώς να φτιάξουμε τον πυλώνα του φετινού μας στιλ

Trends: Τι χρειαζόμαστε για την απόλυτη basics γκαρνταρόμπσ για τη σεζό Φθινόπωρο 2022.

Το φθινόπωρο είναι είναι η εποχή του ξεσκαρταρίσματος και του φρεσκαρίσματος της ντουλάπας, άρα είναι η εποχή που αγαπά περισσότερο τη μόδα και το shopping. 

Δεδομένου ότι τα basics είναι η ραχοκοκκαλιά του στιλ μας, καλό είναι να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε αυτή την κατηγορία. Το φετινό φθινόπωρο δεν απαιτεί εξτρίμ κομμάτια. Λίγα και καλά απαιτεί για τους δροσερούς μήνες του χρόνου, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα τα διαθέτουμε ήδη. Ας δούμε τι χρειαζόμαστε για να χτίσουμε τον στιλιστικό πυλώνα της σεζόν Φθινόπωρο 2022. 

01. Ένα μακρύ bomber jacket

Είναι το ελαφρύ μπουφανάκι με λάστιχο κάτω, είτε σουφρωτό είτε όχι, και είναι must. Η μόδα των bomber jacket αναβίωσε από την περσινή άνοιξη, ενώ οι μεγάλοι οίκοι όπως οι Vetements, Givenchy, Dior, Elie Saab, για το φθινόπωρο παρουσίασαν τη μακριά και γενικώς oversize εκδοχή του.

Bomber jacket από τον Givenchy / © Peter White/Getty Images

02. Ένα φαρδύ τζιν παντελόνι

Τα τζιν γίνονται όλο και πιο χαλαρά τις τελευταίες σεζόν. Ανέβηκε ψηλά το καβάλο τους, φάρδυνε στο ύψος των μηρών και τα μπατζάκια. Το φετινό φθινόπωρο τα θέλει πετροπλυμένα και σίγουρα φαρδιά.

Η εκδοχή του τζιν παντελονιού από τον οίκο Chanel / © Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

03. Μερικά κάρντιγκαν

Φθινόπωρο σημαίνει ζακέτα πλεκτή. Μπαίνει και βγαίνει ανάλογα με τη θερμοκρασία και συμπληρώνει ένα καθωσπρέπει, κομψό, κολεγιακό στιλ. Καλό είναι να υπάρχουν δυο-τρεις. Τα χρώματα που επικρατούν φέτος είναι το μπεζ, το καφέ, το καμηλό, το χακί, το μπορντό. 

Κάρντιγκαν από τους Dsquared2 / © Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/Getty Images for Dsquared2

04. Denim jacket

Ένα τζιν μπουφανάκι υπάρχει σίγουρα στην ντουλάπα μας. Φέτος το φοράμε με πάθος. Δεν παίζει ρόλο αν είναι μακρύ ή κοντό, στενό ή φαρδύ. Τζιν να είναι. 

Denim μπουφάν από τον οίκο Isabel Marant / © Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

05. Oversize πλεκτά

Καθώς οι σιλουέτες είναι φέτος χαλαρές, μεγαλώνει και το μέγεθος των πλεκτών μας. Ποιος δεν ανυπομονεί να φορέσει το απαλό του πουλοβεράκι; 

Πλεκτό του οίκου Valentino / © Pascal Le Segretain/Getty Images