Η Άντι Μακ Ντάουελ με «γκρίζο λουκ» στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού

«Ένιωσα πιο δυνατή από ποτέ»

Newsroom |

Η Άντι ΜακΝτάουελ στην πασαρέλα με τα μαλλιά της στο φυσικό χρώμα τους - Η ειλικρίνεια και η σύγκριση με τον Κλούνι

Η 64χρονη ηθοποιός Άντι ΜακΝτάουελ, η οποία είναι μόνο μία από τις επώνυμες που έχουν αγκαλιάσει το κίνημα των γκρίζων μαλλιών, ανέβηκε στην πασαρέλα της L’Oreal, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Η MακΝτάουελ εμφανίστηκε με αστραφτερό μακιγιάζ ματιών και ένα λαμπερό, φτερωτό φόρεμα το οποίο τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκομένων. 

Στο παρελθόν, η Άντι ΜακΝτάουελ είχε αναφερθεί ξανά στο «γκρίζο λουκ» της, αποκαλύπτοντας πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή της να μην βάφει τα μαλλιά της έπαιξαν οι κόρες της. Όπως είχε δηλώσει, στα παιδιά της άρεσε πολύ το γεγονός ότι παραμένει φυσική, γιατί την έκανε να μοιάζει πιο «σκληρή».

«Στην αρχή της καραντίνας όταν άρχισαν να μακραίνουν τα μαλλιά μου, τα παιδιά μου μού έλεγαν ότι φαίνομαι γ***τη με τα γκρίζα μαλλιά μου. Κάθε φορά που τα μάζευα σε κότσο, μπορούσες να δεις μόνο τα χρώματα από το αλάτι και το πιπέρι, και αυτό είμαι στην πραγματικότητα. Συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Τζόρτζ Κλούνι γιατί όχι;».

Η 63χρονη ηθοποιός επισήμανε ότι «από τη στιγμή που άφησα τα μαλλιά μου στο φυσικό τους χρώμα, το ένστικτό μου αποδείχθηκε σωστό γιατί ποτέ ξανά δεν είχα νιώσει πιο δυνατή. Τώρα νιώθω ειλικρινής. Νιώθω απροσποίητη. Νιώθω ότι αγκαλιάζω ακριβώς αυτό που είμαι. Νιώθω πραγματικά άνετη. Και με πολλούς τρόπους, νομίζω ότι τα μαλλιά μου δείχνουν πιο εντυπωσιακά στο πρόσωπό μου. Απλά, νιώθω ότι μου ταιριάζουν».

Η Άντι Μακ Ντάουελ κατέληξε ως εξής: «[Τα βαμμένα μαλλιά] δεν ταίριαζαν πια με την ηλικία που έδειχνε το πρόσωπό μου. Τώρα νιώθω κατά κάποιο τρόπο ότι φαίνομαι νεότερη, γιατί τα μαλλιά μου δείχνουν πιο φυσικά. Δεν προσπαθώ να κρύψω κάτι. Είναι μια δυναμική κίνηση, αυτό λέω στους ατζέντηδές μου. Αυτό ακριβώς που είχα ανάγκη αυτή τη στιγμή».