Μοντέλα της Miu Miu και η Bella Hadid
© Miu Miu, Bella Hadid © Backgrid, © Miu Miu
Fashion

Φέτος θα φοράμε δύο ζώνες, γιατί μία ίσον καμία

Το έκανε η Bella Hadid, το έκανε και όλο το Tik Tok

Fashion trend: Οι δύο ζώνες είναι το microtrend αυτής της σεζόν και όλα δείχνουν ότι ξεκίνησε από τη Bella Hadid.

Όταν είσαι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου και μετράς 56 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, είναι σχεδόν αναμενόμενο κάθε σου κίνηση να μετατρέπεται σε microtrend. Κάπως έτσι λοιπόν η Bella Hadid, πριν λίγες ημέρες, βγήκε ανέμελη να κάνει τις δουλειές της φορώντας ένα κόκκινο πλεκτό, μαύρα γυαλιά ηλίου, φαρδύ τζιν και δύο -ναι δύο- ζώνες. Θα μπορούσε να το χαρακτηρίσει κανείς αφηρημάδα; Μάλλον όχι, αφού ο τρόπος που τις είχε φορέσει και η αντίθεση που έκανε με τη χρυσή και ασημένια αγκράφα έδειχναν ότι πρόκειται για στιλιστική άποψη.

Bella Hadid
Bella Hadid © Backgrid

Φαίνεται βέβαια ότι το 2022 ενδείκνυται για τολμηρές επιλογές, ειδικά αν σκεφτεί κανείς και τη χειμωνιάτικη συλλογή της Miu Miu που έφερε ξανά στη μόδα το «balletcore» και τις σούπερ μίνι φούστες. Ανάμεσα στα look της όμως υπήρχαν και φούστες και σορτς και με διπλή δερμάτινη ζώνη, κάτι που είχαμε δει ξανά στις ανδρικές συλλογές των Y/Project, Prada και Marine Rose. Τώρα όμως, η στιλιστική πρόταση της Miu Miu σε συνδυασμό με την τελευταία εμφάνιση της Bella ξεσήκωσαν τη fashion πλευρά του TikTok. 

Είναι ο μαξιμαλισμός ο βασικός άξονας στον οποίο θα κινηθεί η μόδα φέτος; Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά αξεσουάρ που είναι απλά διακοσμητικά, όπως τα κοσμήματα, κάποια καπέλα, τα πολύ λεπτά φουλάρια. Όταν όμως ένα χρηστικό αξεσουάρ όπως η ζώνη αποκτά καθαρά διακοσμητικό χαρακτήρα, έχεις ένα απτό παράδειγμα μαξιμαλισμού. Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το εντάξεις κι εσύ στις εμφανίσεις σου, τα βίντεο στο TikTok προσφέρουν σίγουρα έμπνευση, αλλά ο πιο απλός τρόπος είναι να το σκεφτείς ως layering στους γοφούς σου. Επένδυσε στο mix'n'match χρωμάτων, υφών, υφασμάτων και βάλε διπλή ζώνη σε οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σου: παντελόνια, φούστες, σορτς, φαρδιά φορέματα, διάλεξε.

@yvessaintlaurel

Fashion fans, I encourage you to look into Jojo’s Bizzare Adventure. The costume design and real world references to the fashion industry are next level. Huge source of inspo. #yvessaintlaurel #bellahadid #bellabot #jojosbizarreadventure #jotarokujo #bellahadidfashion #bellahadidstyle #doublebelt #fashiontrend #fashionreference #fashioninspo #fallfashion #falloutfit #falltrend #fallfashiontrend #fashiontiktok #fashiontok #jojopose #jojomeme

♬ som original - k_jenners

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice