O Tζόνι Ντεπ θα κάνει guest εμφάνιση σε σόου μόδας της Ριάνα
Ο Τζόνι Ντεπ © EPA/Μichael Williams
Fashion

O Tζόνι Ντεπ θα κάνει guest εμφάνιση σε σόου μόδας της Ριάνα

Ωστόσο δεν θα περπατήσει στην πασαρέλα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Εμφάνιση του Τζόνι Ντεπ στο επικείμενο σόου της Ριάνα 

Ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται ότι πρόκειται να κάνει μια εμφάνιση – έκπληξη στην επίδειξη μόδας Savage X Fenty Show Vol. 4 της Ριάνα.

Σύμφωνα με το TMZ, ην απόφαση να συμμετάσχει ελήφθη από την ίδια τη και τη ομάδα της, οι οποίοι επικοινώνησαν με τον αστέρα του Χόλιγουντ για να του απευθύνουν την πρόσκλησή του και εκείνος είπε με ενθουσιασμό το «ναι».

Ο Ντεπ δεν σκοπεύει να περπατήσει στην πασαρέλα, αλλά θα είναι ο πρώτος άντρας στα χρονικά του Savage X Fenty Show που θα εμφανιστεί στη συγκεκριμένη θέση της επίδειξης. Εκτός από τον διάσημο ηθοποιό στο Savage X Fenty Show Vol. 4 θα εμφανιστούν ηθοποιοί όπως ο Σίμου Λιού, Γουίνστον Ντιούκ, η Ταράζ Χένσον και η Σέριλ Λι Ράλφ.  Επίσης, στην επίδειξη μόδας με τα κομμάτια της νέας σειράς της Savage x Fenty της Rihanna θα εμφανιστούν μεταξύ άλλων η Κάρα Ντελεβίν και η Ιρίνα Σάικ. 

Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση των μοντέλων, των τραγουδιστών και των ηθοποιών που θα συμμετάσχουν στο Savage x Fenty Show Vol. 4, η Ριάνα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα νέο σαγηνευτικό teaser για την εκδήλωση.

Το Savage x Fenty Show Vol. 4 θα κυκλοφορήσει στo Prime Video του Amazon στις 9 Νοεμβρίου, ενώ νέα σειρά της Savage x Fenty θα είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά από την επόμενη μέρα, στις 10 Νοεμβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice