Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι σε μια «κρίσιμη» παρτίδα σκάκι για τον Louis Vuitton
©instagram /@louisvuitton
Fashion

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι σε μια «κρίσιμη» παρτίδα σκάκι για τον Louis Vuitton

Οι δύο ποδοσφαιριστές πρωταγωνιστούν στη νέα διαφήμιση του οίκου

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι: Πρωταγωνιστούν στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Louis Vuitton, φωτογραφημένη από την Άνι Λίμποβιτς.

Αν η ιστορία γράφεται και με ρεκόρ, τότε η νέα διαφημιστική καμπάνια του Louis Vuitton είναι σίγουρα ιστορική. Πρωταγωνιστές της δύο GOATs (Greatest of All Time) του ποδοσφαίρου και μπροστάρηδες της λίστας του Forbes, οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας οίκος μόδας, ο Louis Vuitton, με ιστορία 168 χρόνων (!) και μία φωτογράφος, η Άνι Λίμποβιτς, που, μεταξύ άλλων σπουδαίων ενσταντανέ, απαθανάτισε τον Τζον Λένον πέντε ώρες πριν τη δολοφονία του. 

Το Μουντιάλ του Κατάρ δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μέσα στην παγκόσμια γκρίνια ωστόσο έσκασε η φωτογραφία του Μέσι και του Ρονάλντο να παίζουν σκάκι πάνω στα μπαγκάζια της Louis Vuitton και για λίγο ηρέμησαν τα πνεύματα και η κουβέντα έφυγε από την απαγόρευση της μπίρας. Φημολογείται ότι η διαφημιστική καμπάνια θα μείνει στην ιστορία και για έναν ακόμα λόγο: γιατί οι δύο θρύλοι του ποδοσφαίρου θα συμμετάσχουν για τελευταία φορά σε Μουντιάλ. 

«Η νίκη είναι κατάσταση του μυαλού» λέει το σλόγκαν της διαφήμισης. Ωστόσο, στα σχόλια κάτω από την εικόνα στα social media οι οπαδοί δεν φαίνεται να ικανοποιούνται με το παρηγορητικό «νικητές στην καρδιά μας». Μετρούν τα πιόνια, σχολιάζουν τις επόμενες σκακιστικές κινήσεις και αναζητούν το ματ. Σε βίντεο που ανέβασε ο Louis Vuitton από το backstage της διαφήμισης, ο Ρονάλντο δίνει έναν διαφορετικό ορισμό στη νίκη: «Νίκη είναι να είμαι καλός πατέρας για τα παιδιά μου», λέει. 

Ρονάλντο και Μέσι συμπληρώνουν το ούτως ή άλλως υψηλό εισόδημά τους με τις διαφημίσεις. Ο Ρονάλντο με τα 500 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram είναι ο Νο1 influencer εισπράττοντας εκατομμύρια για κάθε χορηγούμενο ποστ. Ο Μέσι υπολείπεται του Ρονάλντο σε followers (μόλις 375 εκατομμύρια), όμως είναι ο πλουσιότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes. 

Behind the scene of Lionel Messi and Cristiano Ronaldo Louis Vuitton Picture 🤯🤯🫢

«Η νίκη ταξιδεύει με τη Louis Vuitton» λέει ο Πορτογάλος σταρ, για να περάσει και στο διαφημιστικό προκείμενο, που είναι οι αποσκευές του γαλλικού οίκου. «Θεωρώ εντυπωσιακό το ότι τα κύπελλα ταξιδεύουν μέσα σε Louis Vuitton» λέει ο Αργεντίνος σταρ. Ο Ρονάλντο συμπληρώνει: «Ξέρω την ιστορία που έχει η Louis Vuitton σε μεγάλες διοργανώσεις. Το LV μπαούλο είναι φανταστικό. Το αγαπημένο μου LV αντικείμενο είναι η Horizon bag. Τη χρησιμοποιώ κάθε φορά που ταξιδεύω και πακετάρω ΟΛΑ μου τα πράγματα. Είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος της οικογένειας». Ο Μέσι πάλι ψηφίζει τη βαλίτσα του οίκου με τα ροδάκια.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice