Diesel F/W 2023: To show που αποθέωνε το σεξ είχε ένα βουνό από προφυλακτικά στο background
© Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images/Ideal Image
Fashion

Η επίδειξη της Diesel στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου άνοιξε με φόντο ένα βουνό προφυλακτικών

Mια ιδέα του καλλιτεχνικού διευθυντή Γκλεν Μάρτενς

62224-137655.jpg
Newsroom |

Eβδομάδα Μόδας του Μιλάνου: Η επίδειξη της Diesel άνοιξε με φόντο 200.000 προφυλακτικά

Η ιταλική επώνυμη εταιρεία παρουσίασε τη συλλογή Φθινόπωρο-Χειμώνας 2023 με φόντο πάνω από 200.000 κουτιά προφυλακτικών, υποδεικνύοντας τόσο τη θετικότητα του σεξ όσο και την επικείμενη συνεργασία με εταιρεία αντισυλληπτικών.

«Η θετικότητα απέναντι στο σεξ είναι κάτι εκπληκτικό. Στην Diesel μας αρέσει το παιχνίδι και το παίρνουμε πολύ σοβαρά. Διασκέδασε, σεβάσου τον άλλον, μείνε ασφαλής. For Sucsexful Living!», δήλωσε ο Γκλεν Μάρτενς, creative director της Diesel. Τα προφυλακτικά στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα σχετικά με την ατομική ελευθερία στην παγκόσμια κοινότητα της Diesel. «Πρέπει να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι το ασφαλές σεξ εξακολουθεί να είναι σημαντικό και ότι δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε», λέει ο ίδιος.

Από τον Οκτώβριο του 2020 που ανέλαβε τη θέση του δημιουργικού διευθυντή, ο Βέλγος σχεδιαστής έχει κατευθύνει την Diesel, γνωστή για το προκλητικό μάρκετινγκ και την αισθητική των πολυτελών τζιν προς πιο πειραματικές επιλογές. Έχει επίσης παίξει με την ανακύκλωση. Μόνο αυτή η συλλογή περιείχε περισσευούμενο νάιλον που επικαλύφθηκε με ένα άλλο είδος πλαστικού και θερμάνθηκε, νεκρή γούνα βαμμένη ώστε να μοιάζει σχεδόν με υγρό και μπουφάν μηχανόβιου που καψαλίστηκε με φυσήματα και μετατράπηκε σε δομικά κομμάτια.

Τον Φεβρουάριο του 2022, κατά την επιστροφή της στην πασαρέλα μετά την πανδημία, η εταιρεία υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους με πέντε φουσκωτά που έπαιρναν μια σειρά από αυθάδεις πόζες, τις οποίες η εταιρεία περιέγραψε ως «γεμάτες αυτοπεποίθηση, πληθωρικές και περήφανες». Το καθένα είχε ως μοντέλο ένα πραγματικό πρόσωπο και κυμαινόταν από περίπου 25 πόδια έως 55 πόδια πλάτος.

Στη συνέχεια, για την παρουσίασή της Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Diesel έστησε ένα τεράστιο φουσκωτό που κέρδισε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες ως το μεγαλύτερο φουσκωτό γλυπτό στον κόσμο. Η εταιρεία προσκάλεσε επίσης το κοινό να παρακολουθήσει την επίδειξη, σπάζοντας τους αποκλειστικούς κανόνες της εβδομάδας μόδας και φιλοξενώντας το επιβλητικό πλήθος των 5.000 ατόμων.

Πηγή: CNN

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice