bag trends 2023
© Instagram / dionlee
Fashion

Αυτές είναι οι 4 τσάντες που ξεχώρισαν στις πασαρέλες

Εσύ θα τις προσθέσεις στη συλλογή σου;

Τσάντες: Οι τοπ τσάντες για φέτος και οι τρόποι να τις εντάξετε στα ανοιξιάτικα look σας

Οι τσάντες είναι η αδυναμία πάρα πολλών γυναικών. Ο λόγος; Το αγαπημένο αξεσουάρ μπορεί να μεταμορφώσει ένα σύνολο, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ χρηστικό. Η τσάντα είναι αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης εμφάνισης και η προσεκτική επιλογή της είναι μπορεί να απογειώσει το look.

Παρακολουθήσαμε τις επιδείξεις των οίκων μόδας για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 και εστιάσαμε στις τσάντες. Σε πολλές περιπτώσεις, τα διάφορα μεγέθη, τα χρώματα και τα σχέδιά τους κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν. Ξεχωρίσαμε 4 τάσεις από τις πασαρέλες και βρήκαμε τους τρόπους για να δημιουργήσετε με αυτές τα πιο fresh ανοιξιάτικα look.

Oversized
Η μόδα αγαπά τις αντιθέσεις και αποζητά καθημερινά κάτι νέο και διαφορετικό. Οι micro bags βρέθηκαν στο προσκήνιο των συλλογών των σχεδιαστών και των τάσεων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Σειρά όμως έχουν τώρα οι υπερμεγέθεις τσάντες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα πρακτικές και καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Οι oversized τσάντες μπορούν να κρατηθούν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το απόγευμα για μια βόλτα στην πόλη. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνονται αρκετά τολμηρές και δύσκολες στο συνδυασμό τους, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Ένα λευκό t-shirt μαζί με το αγαπημένο μας τζιν και μια XXL τσάντα αρκούν για τη δημιουργία ενός σύγχρονου ντυσίματος, που θα έχει και κλασικά κομμάτια και ένα εκκεντρικό αξεσουάρ. Ενδιαφέρον δεν ακούγεται;

Metallic
Με αναφορές από το διάστημα, οι τσάντες σε μεταλλικά χρώματα ζουν πλέον ανάμεσά  μας: σε ασημί ή χρυσό για τους πιο κλασικούς, σε μπλε, πράσινο ή ροζ για τους πιο τολμηρούς. Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με ένα μονόχρωμο σύνολο, προσθέτοντας μια pop πινελιά. Οι τσάντες αυτές είναι ιδανικές για να πειραματιστούμε και να αφήσουμε ελεύθερη τη φαντασία μας, συνδυάζοντας διαφορετικά χρώματα, υφάσματα και φόρμες. Ας εμπνευστούμε λοιπόν!

Sparkling
Στρας, μια Y2K τάση η οποία δεν άργησε να υιοθετηθεί από τους οίκους μόδας. Τσαντάκια γεμάτα στρας αποτελούν ένα must-have αξεσουάρ. Από κάποιους θεωρούνται στιλάτα, ενώ από άλλους χαρακτηρίζονται ως  κιτς. Ακριβώς εκεί όμως κρύβεται η γοητεία τους. Μπορεί συχνά να μοιάζουν υπερβολικά, άλλα ένα άτομο με στυλ ξέρει να αναγνωρίσει έναν τέτοιο μικρό θησαυρό. Μια τσάντα καλυμμένη με στρασάκια μπορεί να αποτελεί το αξεσουάρ-κλειδί για μια βραδινή εμφάνιση. Άλλωστε, ποιος δεν έχει ανάγκη από λίγη έξτρα λάμψη;

Chain bags
Είτε είναι χρυσές, είτε είναι ασημένιες, οι αλυσίδες ήρθαν φέτος για να στολίσουν τις τσάντες τσάντες με μοναδικά σχέδια. Η αλυσίδα μπορεί να χρησιμοποιείται ως λαβή της τσάντας, αλλά μπορεί να είναι και αποκλειστικά διακοσμητική. Σε κάθε περίπτωση οι αλυσίδες μπορούν να κάνουν μια τσάντα να ξεχωρίσει. Versace, Jil Sander και Dion Lee είναι μερικοί από τους οίκους μόδας οι οποίοι μας παρουσίασαν παραλλαγές το συγκεκριμένου trend. Ανάλογα με το μέγεθος, τη φόρμα και το χρώμα, η chain bag είναι ένα αξεσουάρ, το οποίο φοριέται από το πρωί σε ένα καθημερινό σύνολο έως και το βράδυ σε μια πιο ροκ εμφάνιση.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice