Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023: Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν, σύμφωνα με τους σχεδιαστές.
©instagram / @stellamccartney, @victoriabechkam, @chanelofficial
Fashion

6 τάσεις της μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023

Οι σχεδιαστές προτείνουν από τρελιάρικες τσάντες μέχρι τρισδιάστατα λουλούδια

Μόδα Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023: Ποιες τάσεις θα κυριαρχήσουν, σύμφωνα με τους σχεδιαστές.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο για την άνοιξη και το καλοκαίρι που καταφθάνουν με φόρα. Οι σχεδιαστές δίνουν το αντίδοτο στα δυσάρεστα της ζωής και προτείνουν να ντυνόμαστε με διασκεδαστικό τρόπο. Ας δούμε σε ποια trends εστιάζεται η διασκέδαση. 

Διαφάνειες
Τα naked-dresses είναι το πιο αγαπημένο ρούχο των celebrities, ενώ τα see-through υφάσματα είναι ό,τι πρέπει για τις ανεβασμένες θερμοκρασίες. Είναι ελαφριά, δροσερά και ιδανικά για διακοπές και αποδράσεις στην παραλία. Δύο στα δύο επομένως. 

Νέον χρώματα
Χαρακτηριστικό μιας διασκεδαστικής ένδυσης είναι τα τολμηρά χρώματα. Η τόλμη για το 2023 συνίσταται σε πράσινο του λάιμ, σε κίτρινο του λεμονιού, σε πορτοκαλί και φυσικά σε έντονο ροζ.

Πορτοκαλί του ηλιοβασιλέματος
Είναι μια από τις βασικές χρωματικές τάσεις. Εντυπωσιακό, λαμπερό χρώμα, ιδανικό για dopamine dressing, ένα ντύσιμο δηλαδή που σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Επίσης είναι ιδανικό για colour blocking, που γνωρίζει πιένες αυτή τη σεζόν. 

Φλοράλ
Τα λουλουδάτα υφάσματα είναι ένα ανοιξιάτικο κλισέ, μόνο που στη μόδα του 2023 μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό: Τα λουλούδια παίρνουν σάρκα και οστά και γίνονται τρισδιάστατα ή προτείνονται σε γραφιστική εκδοχή. 

Μεγάλες τσέπες
Τα λειτουργικά και πρακτικά ρούχα είναι στα πάνω τους. Και όταν λέμε λειτουργικά ρούχα, εννοούμε κάργκο παντελόνια με μεγάλες τσέπες, για να χωράνε τα πάντα και να μη χρειάζεται να κουβαλάς τσάντα. 

Ό,τι του φανεί
Τρέλα, τρέλα, τρέλα! Στα αξεσουάρ οι σχεδιαστές ξεσάλωσαν. Έδειξαν τσάντες αρκουδάκια, τσάντες Gremlins, τσάντες με στολίδια και παπούτσια με λουλούδια. Όσο πιο εξωφρενικό τόσο πιο in fashion. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice