Η βερμούδα την Άνοιξη του 2023 κάνει take-over
©Instagram/ @imhalsey/voguerunway/miumiu
Fashion

Η βερμούδα την άνοιξη του 2023 κάνει take-over

Από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ για ποτό. Οι βερμούδες είναι ό,τι πιο cool για την Άνοιξη του 2023.

Βερμούδα: Η τάση που ήρθε την Άνοιξη/Καλοκαίρι του 2023 και οι τρόποι για να τη φορέσετε 

Πανικός. Αυτό νιώσαμε όλες όταν είδαμε για πρώτη φορά τις μικροσκοπικές φούστες να σαρώνουν τις πασαρέλες. Ποια θα βγει έτσι έξω; Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό. Σας έχω νέα, γλιτώσαμε!  
Φέτος έγινε η ανατροπή που περιμέναμε. Οι βερμούδες ήρθαν να σώσουν την κατάσταση. Άνετες, με ένα πιο ανδρόγυνο χαρακτήρα είναι το ρούχο που θα αγαπήσουμε. Πώς μπορούμε να τις συνδυάσουμε; Ποια είναι τα μαγικά κόλπα για να τις αναδείξουμε;  

Πρωί  
Έχεις βαρεθεί τα τζιν και τα παντελόνια, τα οποία απλώς εναλλάσσεις καθημερινά; Η τάση αυτή είναι για εσένα και για όλες όσες φέτος την άνοιξη θέλουν κάτι φρέσκο και διαφορετικό, χωρίς φυσικά να χάνει σε άνεση. Τη λύση στο πρόβλημα έφεραν οι βερμούδες. 

 
Ένα απλό άσπρο t-shirt και ένα oversized σακάκι. Πόσο πιο κούλ; Μια εμφάνιση για κάθε ηλικία. Στα παπούτσια, οι επιλογές είναι αμέτρητες: μοκασίνια, αρβυλάκια ή ακόμη και με τα αγαπημένα μας αθλητικά. Για ένα πιο street style η βερμούδα συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο μας φούτερ.  

Μεσημέρι   
Η ώρα της μέρας που ανυπομονούσες έφτασε. Ώρα για φαγητό, στο αγαπημένο σου εστιατόριο. Φοράς βερμούδα, ένα λευκό πουκάμισο και στους ώμους έχεις δεμένο ένα μπλε σκούρο λινό πουλόβερ. Άνετη, σικάτη και μοντέρνα. Bonne appétit!  


Προσοχή, όμως, γιατί τα κυριλέ εστιατόρια μπορεί να μην αντέξουν τόσο coolness. Η βερμούδα σε θέλει χαλαρή και απελευθερωμένη από κανόνες, μη και πρέπει. Είναι ιδανική για το απόλυτο σύνολο ναυτικού στυλ, για μια Κυριακάτικη βόλτα στη θάλασσα.  

Η βερμούδα την Άνοιξη του 2023 κάνει take-over
©Instagram/ @azfactory

Βράδυ  
Και τώρα ροκάρουμε! Φοράμε βερμούδα και ό,τι άλλο γουστάρουμε. Πιο σέξι; Ένα brallete, ένα σακάκι και ένα ζευγάρι statement πέδιλα. Οι πιο ρομαντικές τη φοράνε με μια ντραπέ μπλούζα. Για ένα πιο safe συνδυασμό ένα κορμάκι είναι ιδανικό.   

Η βερμούδα την Άνοιξη του 2023 κάνει take-over
©Instagram/ @imhalsey


Προσοχή στους όγκους! Η φαρδιά γραμμή της βερμούδας τις περισσότερες φορές χρειάζεται κάτι σχετικά εφαρμοστό από πάνω, ώστε να αναδεικνύει τέλεια το σωματότυπό μας.  
Τέλος, η βερμούδα απογειώνεται με την κατάλληλη ζώνη. Με πιο ήσυχες ζώνες το πρωί, αλλά το βράδυ more is more. Λαμπερές ζώνες με μεγάλες αγκράφες, χρυσές, ασημί, με στρας ή χωρίς.   


Οι βερμούδες ήρθαν για να μείνουν. Είναι κάτι καινούριο και μας προκαλεί να τις δοκιμάσουμε αφήνοντας τη φαντασία μας ελεύθερη. Ας πειραματιστούμε. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice