Gigi Hadid
Gigi Hadid ©EPA/Justin Lane
Fashion

Παιδιά αγαπημένων διασημοτήτων που τηρούν τις παραδόσεις του Μet Gala

Τα nepo babies κάνουν take-over στο κόκκινο χαλί του Metropolitan

Σοφία Βαμβακά
Σοφία Βαμβακά
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το Met Gala, η πιο λαμπερή εκδήλωση μόδας, διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Νέα Υόρκη. Παρευρίσκεται η αφρόκρεμα των celebrities, τόσο από την Aμερική, όσο και από τον υπόλοιπο κόσμο. Τα τελευταία χρόνια την παράσταση κλέβουν οι νεότεροι καλεσμένοι. Πρόκειται για απογόνους διασημοτήτων, οι οποίοι με τον αέρα ενός σταρ και την επιμέλεια των κορυφαίων σχεδιαστών μας κόβουν την ανάσα. Ποια είναι τα αγαπημένα nepo babies του Met Gala; Ποια από τα σύνολά τους άφησαν ιστορία στο κόκκινο χαλί του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης;

Η Hailey Bieber, κόρη του Stephen Baldwin αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός nepo baby που κάθε χρόνο σαρώνει με τα πιο chic σύνολα. Έχοντας μέσα τους το γονίδιο ενός ‘90s supermodel, οι Kaia Gerber και Lila Moss μας υπενθυμίζουν τι θα πει πραγματικά cool εμφάνιση. Η Lily Rose Depp αναδεικνύει τη γαλλική της φινέτσα, ενώ η Zoe Kravitz -όχι τυχαία- ροκάρει μέσα από πιο εναλλακτικούς συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ.

Ο Timothée Chalamet, ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς της εποχής και γόνος της ηθοποιού Nicole Flender έκλεψε τις εντυπώσεις με την ιδιαίτερα γοητευτική εμφάνισή του στο Met Gala του 2022. H Bella Hadid πειραματίζεται με old hollywood, ενώ η αδελφή της, Gigi, αναδεικνύει την πιο street πλευρά εμφάνισης στο κόκκινο χαλί. Η κόρη της απόλυτης ποπ σταρ Madonna, Lourdes Leon, μας άφησε άφωνους όταν στο Met Gala του 2022 πόζαρε με τον πιο έξαλλο τρόπο- κατά μάνα κατά κύρη… Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το ζευγάρι της χρονιάς, Brooklyn και Nicola Beckham, νέοι, πανέμορφοι και νιόπαντροι, αυτοί οι δύο δεν έχουν λόγο να μην λάμψουν.

hailey-justin-bieber
Hailey Justin Bieber ©EPA/ Justin Lane
kaia-gerber
Kaia Gerber ©EPA/ Justin Lane
lila-kate-moss
Lila Kate Moss ©EPA/ Justin Lane
lily-rose-depp
Lily Rose Depp ©EPA/ Justin Lane
zoe-kravitz
Zoe Kravitz ©EPA/ Justin Lane
timothee-chalamet
Timothee Chalamet ©EPA/ Justin Lane
bella-hadid
Bella Hadid ©EPA/ Justin Lane
gigi-hadid
Gigi Hadid ©EPA/ Justin Lane
lourdes-leon
Lourdes Leon ©EPA/ Justin Lane
brooklyn-nicola-beckham
Brooklyn Nicola Beckham ©EPA/ Justin Lane

Δειτε περισσοτερα