Jacquemus: Το νέο Pop-Up store του σχεδιαστή στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας
©Instagram/ @jacquemus
Fashion

Jacquemus: Το νέο Pop-Up store του σχεδιαστή στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας

Μια παραμυθένια ιστορία ανάμεσα στο μοναδικό τοπίο της λίμνης Κόμο και τη φρέσκια αισθητική του Jacquemus

 Ο Simon Porte Jacquemus γιορτάζει το δεύτερο λανσάρισμα της capsule κολεξιόν του “Été”, με τη δημιουργία ενός Pop-Up store στην λίμνη Κόμο 

Αντλεί έμπνευση από τον ήλιο, τη θάλασσα και τη μεσογειακή αισθητική. Χρώματα, σχέδια και υφάσματα των δημιουργιών του, μας ταξιδεύουν στην νότια Ευρώπη. Simon Porte Jacquemus, το αγόρι από την επαρχία της νότιας Γαλλίας. Από το χωριό Bramejean, βρέθηκε στο Παρίσι, όπου το 2009 πήρε τη μεγάλη απόφαση και λάνσαρε το brand με την υπογραφή του. Σήμερα, στα τριάντα τρία του χρόνια, έχοντας ξεχωρίσει με το ταλέντο του, είναι πλέον ένας από τους πιο επιτυχημένους σχεδιαστές μόδας.  

Τα πιο καλοκαιρινά νέα μόδας: ο Jacquemus κάνει takeover στην Ιταλία. Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, το νέο Pop-Up store του οίκου στην λίμνη Κόμο της Ιταλίας. Βρίσκεται στο Cernobbio, μια από τις πολυτελείς κοινότητες της επαρχίας του Κόμο, σε ένα κατάστημα το οποίο μέχρι προσφάτα άνηκε στον όμιλο Tessabit, μια εταιρεία λιανικής πώλησης πολυτελών ρούχων και αξεσουάρ. 

Jacquemus: Το νέο Pop-Up store του σχεδιαστή στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας
©Instagram/ @jacquemus

Αφορμή για τη δημιουργία του νέου καταστήματος αποτέλεσε το δεύτερο λανσάρισμα της καλοκαιρινής capsule κολεξιόν του Jacquemus “Été”. Η συλλογή κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μόλις τον προηγούμενο μήνα, στα πολυκαταστήματα Saks Fifth Avenue της Νέας Υόρκης και του Μπέβερλι Χιλς. 

Εμπνευσμένος από το μεγαλείο και την αξεπέραστη ομορφιά της γαλλικής ριβιέρας, ο σχεδιαστής δημιούργησε μια ανανεωμένη κολεξιόν, με χαρακτηριστικά σχέδια ρούχων και αξεσουάρ του οίκου. Οι γήινες αποχρώσεις και το καναρινί πρωταγωνιστούν, προσθέτοντας μια χαριτωμένη πινελιά και ενισχύοντας την καλοκαιρινή διάθεση των δημιουργιών του. 

Το σκούρο καφέ ξύλο και το δάπεδο με μωσαικό ιταλικού τύπου πρωταγωνιστεί στο εσωτερικό του καταστήματος. Τα παραπάνω στοιχεία, σε συνδυασμό με τα κομμάτια του οίκου που στολίζουν τα ράφια, δημιουργούν μια μοναδική ρετρό ατμόσφαιρα. Οι βιτρίνες του Jacquemus, για άλλη μια φορά κλέβουν την παράσταση. Διακοσμημένες με γλυπτά σε σχήμα ήλιου, ακριβώς όπως τα charms των κοσμημάτων της συλλογής, απογειώνουν την αισθητική του χώρου. 

Η συγκεκριμένη συλλογή, πέρα από τη λίμνη Κόμο, είναι διαθέσιμη σε καταστήματα του brand και corner συνεργαζόμενων πολυκαταστήματων. Το κατάστημα Jacquemus στην λίμνη Κόμο θα βρίσκεται σε λειτουργία έως τις 16 Οκτωβρίου. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice