Το λευκό πουκάμισο είναι το κομμάτι-κλειδί για τα πιο hot καλοκαιρινά σύνολα
©Instagram/ @sarahharris
Fashion

Το λευκό πουκάμισο είναι το κομμάτι-κλειδί για τα πιο hot καλοκαιρινά σύνολα

Κλασικά, κομψά και πολυαγαπημένα, τα λευκά πουκάμισα ήρθαν για να μείνουν

Λευκό πουκάμισο: Ένα all time classic ρούχο πρωταγωνιστεί το Καλοκαίρι του 2023

Ένα διαχρονικό κομμάτι της μόδας: το λευκό πουκάμισο. Πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες, στο δρόμο και στα σύνολά μας. Από το πρωί μέχρι το βράδυ, ολοκληρώνει τις εμφανίσεις μας, προσθέτοντας μια chic πνοή. Πώς το παρουσίασαν οι οίκοι μόδας; Πώς θα το φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το λευκό πουκάμισο.  

To over-sized 
Πρωινό ξύπνημα δίπλα στον αγαπημένο σου. Φοράς το πουκάμισό του και απολαμβάνεις πρωινό φτιαγμένο απο τα χεράκια του. Αυτό είναι το όνειρο και η φιλοσοφία πίσω από το over-sized λευκό πουκάμισο. 
Είναι άνετο, συνδυάζεται εύκολα και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ιδανικό κομμάτι για ένα μίνιμαλ σύνολο, το οποίο είναι σέξι και classy. Για μια πιο καθημερινή εμφάνιση, το συνδυάζουμε με το αγαπημένο μας λευκό παντελόνι και με αξεσουάρ σε καφέ ή χρυσές αποχρώσεις. 

Το λευκό φαρδύ πουκάμισο πρωταγωνιστεί και σε βραδινές εμφανίσεις. Ο Piccioli το απογείωσε, παρουσιάζοντάς το σε διαφορετικές μορφές και συνδυασμούς. Ανέδειξε τη σύνδεση ενός over-sized πουκάμισου με μια από τις πιο hot τάσεις του 2023, το no-pants trend. Το λευκό χρώμα μας επιτρέπει να πειραματιστούμε με ό,τι αξεσουάρ θέλουμε, κάνοντάς το ακόμα πιο cool.

To cropped 
Ό,τι πιο χαριτωμένο φέτος το καλοκαίρι. Είναι το λευκό πουκάμισο σε cropped μορφή. Ο Jacquemus, εμπνευσμένος από τη γαλλική εξοχή, το έκανε ξεχωριστό προσθέτοντας λεπτομέρειες και κοψίματα. Το πρωί συνδυάζεται τέλεια με το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι και ένα απλό φανελάκι. Chic, μοντέρνα και άνετη, τί άλλο να ζητήσουμε; 

Cropped λευκό πουκάμισο φοράμε και το βράδυ, για ένα πιο κολεγιακό στιλ. Είναι τέλειο με μίνι ή μάξι φούστες. Για τις πιο τολμηρές, μια γραβάτα σε μπορντό ή μαύρο χρώμα αρκεί για να ολοκληρώσει την πιο trendy εμφάνιση που έχουμε δει ever! Είναι σέξι, αναδεικνύει τη μέση, ενώ παράλληλα τα μακριά του μανίκια δημιουργούν μια ιδανική ισορροπία. 

Το λευκό πουκάμισο είναι το κομμάτι-κλειδί για τα πιο hot καλοκαιρινά σύνολα
©Instagram/ @claireguillon

Το παρεό 
Το λευκό πουκάμισο, γίνεται παρεό και πάει παραλία. Το φοράμε πάνω από το αγαπημένο μας μαγιό, από το πρωί στην παραλία έως το βράδυ για φαγηρό και ποτό στο beach bar. Ο συνδυασμός του είναι εύκολος και ταιριάζει με φούστες, παντελόνες ή σορτσάκια. Με λίγα λόγια, αρκεί για τη δημιουργία του απόλυτου συνόλου παραλίας.   

Οι έξτρα λεπτομέρειες  
Βολάν, παραμάνες, ιδιαίτερες αγκράφες και άλλα πολλά στολίζουν τα λευκά πουκάμισα. Αποτελεί τον λευκό καμβά των σχεδιαστών, πάνω στον οποίο αφήνουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, αναδεικνύοντας εναλλακτικές μορφές ενός τόσο κλασικού ρούχου.

  

Τα πιο ιδιαίτερα λευκά πουκάμισα τα συνδυάζουμε με πιο ήσυχα σύνολα. Στόχος μας; Οι λεπτομέρειές τους να ξεχωρίζουν. Τις πιο βραδινές ώρες, προσθέτουμε εκκεντρικά κοσμήματα, παίζουμε με τα χρώματα και τις υφές. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice