Κοσμήματα: Οι κορυφαίες τάσεις της σεζόν και οι έξτρα hot συνδυασμοί τους
© Andie Gómez-Acebo / Unsplash
Fashion

Κοσμήματα: Οι κορυφαίες τάσεις της σεζόν και οι έξτρα hot συνδυασμοί τους

Goth ή ρομαντικά, φέτος επενδύουμε σε μπιζού γιατί εμείς ξέρουμε καλύτερα

Κοσμήματα: Οι πιο hot τάσεις και ο απόλυτος οδηγός αγοράς για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Ο καιρός γίνεται όλο και πιο ζεστός, τα σύνολά μας όλο και πιο λιτά, χωρίς πολλά layering. Μπορούμε όμως να αναβαθμίσουμε τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις επιλέγοντας τα κατάλληλα κοσμήματα. Έχουμε άπειρα, γιατί ποτέ δεν είναι αρκετά. Άλλα με ιστορία ή άλλα που απλώς μας άρεσαν, τα μπιζού τα αγαπάμε! Η τέλεια λύση για να αλλάξεις οποιοδήποτε βασικό outfit, κάνοντάς το ιδιαίτερο.  
Ποια κοαμήματα αποτελούν τάση και ποιους συνδυασμούς θα τολμήσουμε; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τα κοσμήματα που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος. Κρατάμε σημειώσεις. 

Like a prayer 
Από τον Jim Morrison έως τη Madonna, από ιδεολογική ή αισθητική άποψη, ο σταυρός είναι ένα αγαπημένο αξεσουάρ με ιστορία. Φέτος επανήλθε δυναμικά στις πασαρέλες. Στρας, choker και μεγέθη που μέχρι τώρα μόνο ο πατριάρχης τολμούσε να φορέσει. Όλα δείχνουν ότι έφτασε ο καιρός για να ροκάρουμε και εμείς, επιλέγοντας τον πιο έξτρα σταυρό που μπορούμε. Αμήν!  

Charming charms 
Statement κομμάτια, τα οποία ξεχωρίζουν και φωνάζουν καλοκαίρι. Βρίσκονται σε βραχιόλια, κολιέ, σκουλαρίκια και κάθε φορά που κινούμαστε ακούμε το χαρακτηριστικό τους ήχο. Είναι τα φυλαχτά τα οποία κρέμονται γύρω από αλυσίδες, κάνοντάς τις μοναδικές. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα! Τα charms το καλοκαίρι θέλουν χρώμα και φαντασία. 

Τα πιο cool charms δεν τα βρίσκεις εσύ. Έρχονται αυτά σε εσένα. Βρίσκονται σε μικρές μπουτίκ, σε μαγαζιά με vintage αξεσουάρ και σε μέρη που δεν περιμένεις να τα συναντήσεις. Είναι θέμα τύχης, γι’ αυτό και τα αγαπάμε λίγο παραπάνω. 

Τα πιο hot μπιζού για φέτος, οι έξτρα hot συνδυασμοί τους, για ένα σούπερ hot καλοκαίρι
©Instagram/ @sophiahadjipanteli

Metallics 
Industrial style, ογκώδη βραχιόλια, τα οποία συνδυάζουν το παρόν με το μέλλον. Αγαπημένo αξεσουάρ της Michele Lamy, μούσας του βασιλιά του darkness Rick Owens. Στις συλλογές του τελευταίου, αυτά τα βραχιόλια πρωταγωνιστούν. Συνδυασμένα με τα χαρακτηριστικά ντραπέ φορέματα του Owens, δημιουργούν μια ιδανική ισορροπία ανάμεσα στο ροκ και το ρομαντικό.  

Ο Vacarello, καλλιτεχνικός διευθυντής του Saint Laurent, τα παρουσίασε με νέους, εναλλακτικούς συνδυασμούς. Χρυσά, ασημί και σκουρόχρωμα βραχιόλια τα οποία καλύπτουν ολόκληρο τον καρπό. Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, καθώς προσθέτουν μια πινελιά μαξιμαλισμού στα μίνιμαλ σύνολα του οίκου. 

The pearl effect 
Οι πέρλες συνεχίζουν δυναμικά και φέτος να πρωταγωνιστούν ανάμεσα στα αγαπημένα μας αξεσουάρ. Από τα εμβληματικά κοσμήματα της Westwood έως τα choker του Dior, τις βλέπουμε σε διάφορα σχέδια και μορφές. Ένα σικ και διαχρονικό αξεσουάρ, το οποίο μπορούμε να βρούμε κάνοντας επιδρομή στην μπιζουτιέρα της γιαγιάς μας. Αγαπάμε τη συναισθηματική αξία του βίντατζ, η οποία είναι ανεκτίμητη (και τζάμπα).  

Τέλος, πριν βγούμε στην αγορά, είναι απαραίτητο να "ανασύρουμε" όλα τα κοσμήματα που βρίσκονται στο βάθος της μπιζουτιέρας μας. Εκεί, σχεδόν πάντα, ανακαλύπτουμε κομμάτια που είχαμε ξεχάσει πως έχουμε και τα οποία εξυπηρετούν στυλιστικούς μας στόχους.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice