Από την ήσυχη πολυτέλεια, στο boho και το psychedelic trend, φέτος το καλοκαίρι τα δοκιμάζουμε τα πάντα.
©Instagram/ @hoskelsa/kyliejenner/vittoria
Fashion

Οι αγαπημένες μας καλοκαιρινές τάσεις για τα πιο fresh σύνολα

Από την ήσυχη πολυτέλεια, στο boho και το psychedelic trend, φέτος το καλοκαίρι δοκιμάζουμε τα πάντα

Τα 4 πιο hot καλοκαιρινά trends 2023 και οι τρόποι για να τα ροκάρουμε

Valiente, divertida, loca y muy sexy. Έτσι θέλουμε να μας βρει το φετινό καλοκαίρι, ανέμελες να παρτάρουμε σε μια παραλία μέχρι να ανατείλει ο ήλιος.  
Όπως οι περισσότερες fashion freaks, έτσι και εγώ, επόμενο βήμα μετά την οργάνωση των διαδικαστικών ζητημάτων των διακοπών, φτάνω στο διασκεδαστικό μέρος. Eίναι η στιγμή δημιουργίας extra hot συνόλων, τα οποία μας συνοδεύουν στις πιο μαγικές καλοκαιρινές βραδιές και σε στιγμές που θυμόμαστε για πάντα. 

Like a greek goddess 
Μια από τις πιο chic εμφανίσεις στο φετινό Φεστιβάλ Καννών. H Dua Lipa με μια σατέν μαύρη μάξι τουαλέτα Celine. Η λαμπερή υφή ενός σατέν φορέματος είναι ό,τι χρειαζόμαστε το φετινό καλοκαίρι. Ένα σατέν μάξι φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα και συνδυάζεται τέλεια με χρυσά κοσμήματα. Όσες αγαπούν πιο καλοκαιρινά χρώματα, το επιλέγουν στο lime green, σε απαλό μπλε ή ροζ. Τα συγκεκριμένα φορέματα είναι ιδανική ευκαιρία για να τα συνδυάσουμε με κοσμήματα εμπνευσμένα από το rose ή το mermaidcore trend. 

Flower girl 
Ο ορισμός του απόλυτου καλοκαιρινού βραδινού συνόλου, μέσα από μια νησιώτικη αισθητική προσέγγιση. Λινά, σχεδόν διαφανα υφάσματα, μίνι φούστες διακοσμημένες με βολάν και αέρινα τοπ. Σύνολα εμπνευσμένα από το Mamma Mia πρωταγωνιστούν φέτος στις παρασέλες. Η Isabel Marant ανέδειξε την πιο σύγχρονη μορφή τους, συνδυάζοντάς τα με στοιχεία από street style, όπως cargo και denim. Τα φοράμε με τα αγαπημένα μας σανδάλια ή πέδιλα. Στα κοσμήματα, επιλέγουμε μακριά χρωματιστά κολιέ και statement σκουλαρίκια, προσθέτοντας λεπτομέρειες οι οποίες θα κάνουν το look λίγο πιο extra και βραδινό. 

Psychedelic Print 
Έντονα χρώματα, ιδιαίτερα σχέδια και εμπριμέ επέστρεψαν από τα 80s και πρωταγωνιστούν φέτος το καλοκαίρι στις παρασέλες, το δρόμο, τώρα και στα νησιά. Στην καλοκαιρινή συλλογή του Versace τα ψυχαδελικά prints και τα neon είχαν τον πρώτο λόγο. Χαρακτηριστικά τζιν παντελόνια μαζί με τα πιο cool τοπ και t-shirts μάς ξεσηκώνουν από μόνα τους. Στην ίδια φιλοσοφία ήταν και η καλοκαιρινή κολεξιόν του Paco Rabanne σε συνεργασία με το μουσείο Fondation Vasarely. Φοράμε τα πιο τρελά σχέδια μαζί με ένα ζευγάρι statement πλατφόρμες, καθώς όσον αφορά τη συγκεκριμένη τάση more is more. 

Από την ήσυχη πολυτέλεια, στο boho και το psychedelic trend, φέτος το καλοκαίρι τα δοκιμάζουμε τα πάντα.
©Instagram/ @donatella_versace

Back to Black 
Τα πιο έντονα και φωτεινά χρώματα πρωταγωνιστούν τους καλοκαιρινούς μήνες. Ωστόσο, οίκοι όπως Valentino και Philosophy di Lorenzo Serafini έσπασαν τους κανόνες, παρουσιάζοντας τα πιο cool μαύρα καλοκαιρινά σύνολα. Mαυρισμένες ή όχι, επιλέγοντας το μαύρο χρώμα, τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος. Δημιουργείται μια μοναδική αντίθεση, η οποία κάνει τα μαύρα σύνολα ακόμη πιο ενδιαφέροντα και σέξι. Μας επιτρέπει να πειραματιστούμε ελεύθερα με αξεσουάρ που συμπληρώνουν την εμφάνισή μας. Συνδυάζουμε χρυσά με ασημί κοσμήματα. Βραχιόλια, κολιέ, κρίκους, ενώ πλέον υπάρχει και η επιλογή των body chains. Επιλέγουμε χρωματιστά πέδιλα και πλατφόρμες με ιδιαίτερες λεμπτομέρειες. Τέλος, κρατάμε αστραφτερά shoulder bags ή clutches bags σε μεταλλικές αποχρώσεις και ευφάνταστα σχέδια. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice