5 εντυπωσιακά ανοιξιάτικα looks για το γραφείο

Ένα χρωματιστό κοστούμι ή ένα total white look μπορεί να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι

Στιλιστικές προτάσεις για το γραφείο: Πώς θα δημιουργήσεις κομψά ανοιξιάτικα outfit, κατάλληλα για τον εργασιακό χώρο.

Το ξυπνητήρι που χτυπάει αδυσώπητα κάθε πρωί, είναι για πολλές -όπως και για μένα-, μια από τις πιο βάναυσες στιγμές της ημέρας. Πόσες φορές έχετε πει αλλά 5 λεπτά και αυτά γίνονται μισάωρα, γιατί το πρωινό χουζούρεμα είναι αναντικατάστατο; Τελικά καταλήγετε να τρέχετε καθυστερημένες για την δουλειά ή τη σχολή, πλένοντας ταυτόχρονα δόντια και βάζοντας μάσκαρα, γιατί το multitasking είναι με διαφορά το μεγαλύτερο ψέμα της γενιάς μας. Μέσα στην πρωινή αναμπουμπούλα, το δυσκολότερο task είναι η επιλογή του outfit της ημέρας. Περνάς τόσο χρόνο μπροστά στη ντουλάπα σκεπτόμενη ότι πάλι δεν έχεις τίποτα να φορέσεις, και μετανιώνεις που δεν άκουσες ποτέ τη μαμά σου που έλεγε να τα έχεις όλα έτοιμα από το βράδυ. Η βιασύνη και η έλλειψη κάποιων basic κομματιών είναι ίσως που σε δυσκολεύουν, αλλά εμείς θα σου δώσουμε τη λύση με μια σειρά από άκρως εντυπωσιακά, αλλά ταυτόχρονα άνετα και βολικά λουκ για το γραφείο. Ακόμα και για όσες έχουν αυστηρό dress code στη δουλειά.

Πολύχρωμα κοστούμια
Η μονοχρωμία και η απλότητα δεν αφήνουν περιθώρια για λάθη, ακόμα και σε έντονα χρώματα όπως το φούξια που μπορεί να είναι εντελώς εκτός του comfort zone σας. Επιλέγοντας ένα αντίστοιχο κοστούμι θα μαγνητίσετε με σιγουριά τα βλέμματα και θα κλέψετε τις εντυπώσεις.

Total white
Τα λευκά έχουν βασικό ρόλο σε κάθε εποχή,
 καθώς προσδίδουν κομψότητα για polished εμφανίσεις. Ειδικά σε μοντέρνες φαρδιές γραμμές ή oversized tailored κομμάτια, αλλά και με διακριτικά αξεσουάρ και κοσμήματα με διαχρονικό σχεδιασμό, συνθέτουν πάντα μια συνταγή στυλιστικής επιτυχίας.

Ριγέ πουκάμισο
Μια κλασική επιλογή workwear που δεν μπορεί να σας απογοητεύσει. Καθόλου αποκαλυπτικό, ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις, ενώ αποτελεί και εύκολη βάση για layering με σακάκια και πουλόβερ, το ριγέ λευκό / γαλάζιο πουκάμισο είναι ένα κομμάτι που θα έπρεπε όλες να έχουμε στην ντουλάπα μας.

Maxi φούστα
Ένα από τα μεγαλύτερα trend της σεζόν, που βλέπουμε παντού στα social και σε πολλές μορφές. Από τζιν μέχρι σατέν, η maxi φούστα είναι μια από τις πιο σικάτες επιλογές, την οποία μπορείτε να κάνετε dress up με ένα φαρδύ πλεκτό και ένα ζευγάρι γόβες, αλλά και dress down με ένα απλό t-shirt.

Patterned Σακάκι
Signature στοιχείο που επιλέγουν συχνά οι γαλλίδες influencers. Ένα καρό, πιε ντε πουλ ή ακόμα και tweed σακάκι, αναβαθμίζει τις απλές καθημερινές σας εμφανίσεις και δίνει ψυχή και ενδιαφέρον σε ένα απλό μονόχρωμο λουκ και ταυτόχρονα είναι η πιο στυλάτη επιλογή και ως layering.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice