Πώς να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου σε 5 δευτερόλεπτα

Μερικά πολύ προσιτά αξεσουάρ που θα μεταμορφώσουν σε μοντέλο στο πιτς φυτίλι!

5 προσιτά αξεσουάρ που βελτιώνουν ένα σύνολο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το να εντυπωσιάσεις με το στιλ σου δεν είναι δα και αστροφυσική. Καμιά φορά αρκεί να προσθέσεις μια λεπτομέρεια στο σύνολο που φοράς και να κάνεις όσους σε συναντάνε να πιστέψουν ότι είσαι τεράστια κοκέτα. Καμιά φορά είναι αρκετά 5 μόλις δευτερόλεπτα, όσο χρειάζεται δηλαδή για να βάλεις ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Ας δούμε ποιες μικρές πινελιές μπορούν να αναβαθμίσουν τα ρούχα σου και να σε μεταμορφώσουν σε θεά της πασαρέλας (ε, λέμε και καμιά υπερβολή). 

Ted Baker

Σκουλαρίκια
Δεν τους φαίνεται, αλλά τα σκουλαρίκια έχουν απίστευτη στιλιστική δύναμη. Ένα μεγάλο, πολύχρωμο, ιδιαίτερο ή ακριβό ζευγάρι μπορεί να κάνει τα βλέμματα των άλλων να στραφούν πάνω τους και τα κομπλιμέντα να πέσουν βροχή. Πολύ καλή δουλίτσα κάνουν και οι κρίκοι, ιδιαίτερα οι μεγάλοι, ιδιαίτερα στα κοντά μαλλιά. 

Tods

Μπαλαρίνες
Στο κάζουαλ ντύσιμο κάνουν θαύματα, καθώς του προσθέτουν κομψότητα και μοντερνιτέ. Οι μπαλαρίνες μπορεί να είναι πάνινες ή δερμάτινες, λευκές ή μαύρες ή χρωματιστές, να έχουν ή να μην έχουν φιογκάκι.

5 προσιτά αξεσουάρ που βελτιώνουν ένα σύνολο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
© Antonio Figueredo / Unsplash

Πουκάμισο
Δε μιλάμε για τα γραφειοκρατικά και «αόρατα» πουκάμισα (σαν αυτά που φοράει, ας πούμε, η Γκουίνεθ Πάλτροου), αλλά ένα oversize πληθωρικό πουκάμισο. Για έξτρα τσαχπινιά, μπορούμε να αφήσουμε ανοιχτά μερικά από τα κάτω κουμπιά και να βάλουμε το μισό πουκάμισο μέσα από το παντελόνι ή τη φούστα και να αφήσουμε το άλλο μισό να ανεμίζει. Ή να το έχουμε τελείως ανοιχτό και να φαίνεται από κάτω ένα εφαρμοστό τοπάκι.

5 προσιτά αξεσουάρ που βελτιώνουν ένα σύνολο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
© Isaac Quesada / Unsplash

Ζώνη
Οι ζώνες δεν είναι μόνο αναγκαίο «κακό» σε περίπτωση που σου πέφτει το παντελόνι. Είναι επίσης ένα αξιόπιστο αξεσουάρ που προσθέτει πινελιές κομψότητας ακόμα και σε βαρετούς συνδυασμούς. Φέτος φοριέται και σε στρώσεις. 

5 προσιτά αξεσουάρ που βελτιώνουν ένα σύνολο σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.
© Ali Pazani / Unsplash

Γυαλιά ηλίου
Μεγάλα και εντυπωσιακά, σε μετατρέπουν σε σταρ του σινεμά. Δεν είναι τυχαίο πως από τη Σοφία Λόρεν μέχρι τη Μόνικα Μπελούτσι, οι θεάρες της σόου-μπιζ δύσκολα τα αποχωρίζονταν. Επίσης, η ελληνική διανόηση, βλέπε Ρούλα Αναγνωστάκη ή η Μαλβίνα Κάραλη, δεν τα έβγαζε από πάνω τους, είχε δεν είχε ήλιο. Γιατί όχι κι εσύ;

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice