Ένα καλοκαιρινό αφιέρωμα στα πιο hot καπέλα για τις πιο fresh εμφανίσεις
©Instagram @kendalljenner/ jacquemus/ vittoria
Fashion

Ένα καλοκαιρινό αφιέρωμα στα πιο hot καπέλα για τις πιο fresh εμφανίσεις

Baseball hat, bucket hat, cowboy hat, summer hat, υπάρχει ένα hat για κάθε στιλ

Καπέλα: Στιλιστικός οδηγός και κομμάτια που ξεχώρισαν το καλοκαίρι του 2023 

Το πιο παρεξηγημένο αξεσουάρ, το οποίο συχνά συνοδεύεται από την φράση “Δεν είναι για όλους”. Μπορεί να είναι πιο δύσκολο στο συνδυασμό του, μπορεί σαν ιδέα να μας τρομάζει ή απλώς να μην έτυχε να το δοκιμάσουμε. Το σίγουρο είναι ότι το καπέλο είναι για όλους και ότι όλα παίζονται στο να βρεις το δικό σου καπέλο. Αυτό που θα συμπληρώνει τις εμφανίσεις σου και αυτό που εντέλει δεν θα αποχωρίζεσαι για το υπόλοιπο καλοκαίρι.  

Baseball Hat 
Με αναφορές από την πριγκίπισσα Diana, μια προσωπικότητα που άφησε το στιλιστικό της στίγμα τόσο με τις grande εμφανίσεις της, όσο και με το street style της. Ένα από τα αγαπημένα αξεσουαρ της ίδιας ήταν το baseball hat, το οποίο οι παπαράτσι είχαν πολλές φορές απαθανατίσει να φοράει στην καθημερινότητά της.  
Ήδη από το 2021, τα baseball hats έκαναν take over στην καλοκαιρινή συλλογή του Celine. Επέστρεψαν δυναμικά με τα πιο cool σχέδια και χρώματα. Στην πόλη τα φοράμε με ένα oversized t-shirt, πουκάμισα και ένα ποδηλατικό σορτς, απογειώνοντας τον ορισμό του street style. Baseball hats φοράμε και στις παραλίες, σε έντονα χρώμματα για μια πιο Y2K προσέγγιση.

Ένα καλοκαιρινό αφιέρωμα στα πιο hot καπέλα για τις πιο fresh εμφανίσεις
©Instagram @haileybieber

Bucket Hat 
Το καπέλο του ψαρά κάνει τα βασικά σύνολα cool.  Με αναφορές από την κουλτούρα του street style, τα bucket hats είναι το απόλυτο αξεσουάρ φέτος το καλοκαίρι. Μονόχρωμα, πολύχρωμα, με μοναδικά εμπριμέ και σχέδια, πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες, στην πόλη, τώρα και στις παραλίες. Ο ανέμελος και παιχνιδιάρικος χαρακτήρας τους είναι ό,τι χρειαζόμαστε για τη δημιουργία των πιο hot summer looks. Μας προστατεύουν από τον καυτό ήλιο, ενώ παράλληλα απογεινώνουν το στιλ μας. 

Summer Hat 
Βασισμένα στην κλασική φιλοσοφία ένος ψάθινου καπέλου για την παραλία, τα summer hats ανανεώνονται και γίνονται σύγχρονα. Τα βλέπουμε στις παρασέλες σε xl μεγέθη, σε μοναδικά σχέδια και φόρμες. Τα καλοκαιρινά καπέλα του Jaquemus μας ταξιδεύουν στη Γαλλική Ριβιέρα, o Palm Angels σε από τα μαγευτικά νησιά των Κυκλάδων, ενώ o Etro στους ξέφρενους ρυθμούς της Ίμπιζας. Όποιος και να είναι ο φετινός καλοκαιρινός μας προορισμός, το κατάλληλο summer hat είναι must!

Ένα καλοκαιρινό αφιέρωμα στα πιο hot καπέλα για τις πιο fresh εμφανίσεις
©Instagram @jacquemus

Cowgirl Hat 
Η τελευταία κατηγορία είναι για τις τολμηρές. Για όλες όσες ακούνε extra και απαντάνε “Παρακαλώ;”. Έαν βρίσκεσαι, ή αν στοχεύεις, σε αυτήν την κατηγορία μείνε, γιατί το cowgirl hat είναι για εσένα. Ψάθινα, με την κλασική φόρμα καπέλου ενός καουμποι της άγριας δύσης, το καθένα διακοσμημένο με διαφορετική άποψη. Το φοράμε το πρωί στο beach bar για μια εμφάνιση που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις, συνδυάζοντάς το πάντα με το κατάλληλο beachwear look. Cowgirl hats φοράμε και το βράδυ για μια πιο εναλλακτική προσέγγιση, μια πιο διασκεδαστική εμφάνιση και ένα πιο ενδιαφέρον look.  

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice