@polliani
Instagram @polliani
Fashion

Τα scandi girls μας δείχνουν τις 8 hot φθινοπωρινές τάσεις

Γιατί το Σκανδιναβικό στυλ δεν είναι απαραίτητα μίνιμαλ

8 φθινοπωρινές τάσεις μέσα από τις εμφανίσεις των Σκανδιναβών influencers

Ο λόγος που αγαπάμε τόσο το σκανδιναβικό στυλ, είναι γιατί οι Σκανδιναβές φορούν καθημερινά ό,τι πραγματικά θέλουν. Η σκανδιναβική βιομηχανία μόδας έχει δει πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Νέες φίρμες όπως η Ganni, η Stine Goya, η Cecilie Bahnsen και πολλές άλλες, άλλαξαν το σκανδιναβικό στυλ δραματικά. Ενώ υπάρχει η αντίληψη ότι οι Σκανδιναβοί κινούνται στη σφαίρα του μινιμαλισμού, πολλοί από τους influencers βλέπουμε να υιοθετούν μια πιο παιχνιδιάρικη και εκκεντρική προσέγγιση. Ρίξαμε μια ματιά στο instagram και ξεχωρίσαμε μερικές ιδέες για έμπνευση από τα φθινοπωρινά σύνολα που προτείνουν. 

Polo μπλουζάκια
Τα polo θα αποτελέσουν ένα αντικέιμενο που δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα μας το φθινόπωρο, καθώς έχουν κάνει μια από τα δυνατές επιστροφές στο χώρο της μόδας τους τελευταίους μήνες. Είναι η ανδρόγυνη πινελιά που θέλουμε και σίγουρα αποτελούν μια λεπτομέρεια που αναβαθμίζει οποιοδήποτε σύνολο. Διαχρονικά, ευέλικτα και preppy, ταιριάζουν τέλεια με μίνι φούστες, βερμούδες και παντελόνια.


Μπαλαρίνες
Μια από τις τάσεις στα παπούτσια που θα κυριαρχήσει αυτή τη σεζόν είναι οι μπαλαρίνες. Εκτός από τα κλασικά σχέδια, όπως η απλή μαύρη που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε, φέτος βλέπουμε μπαλαρίνες σε πιο ανανεωμένα σχέδια όπως μυτερές, με τρουκς ή ακόμα και με animal prints. 

Φουλ του κόκκινου
Το χρώμα του πάθους και του αισθησιασμού πρωταγωνιστεί κάθε σεζόν και δεν μπορούσε να λείπει και από τη φετινή. Όλοι οι Οίκοι Μόδας, μεγάλοι ή μικροί, προτείνουν να υιοθετήσουμε και φέτος αυτό το φλογερό χρώμα από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ μας.


Workwear
Το ευφάνταστο styling μας δίνει πάντοτε κίνητρο να ξεκινήσουμε την ημέρα με όρεξη. Για το look στο γραφείο φέτος προτείνονται ρούχα με χρώμα, άνετες γραμμές και ιδιαίτερα σχέδια, ώστε το αποτέλεσμα να είναι σοφιστικέ και μοντέρνο.

Ζακέτες με κουμπάκια
Οι πλεκτές ζακέτες κάθε χρόνο φρεσκάρονται και επαναλανσάρονται σε απρόσμενους συνδυασμούς, για να τις υιοθετήσουμε στο καθημερινό μας στυλ. Φέτος οι ζακέτες με κουμπάκια θα φορεθούν με τα πάντα, από tailored παντελόνια έως και φαρδιά jeans, για σικ αλλά και κουλ εμφανίσεις.

Έντονοι ώμοι
Το στυλ των πιο δυναμικών γυναικών των 80s,  ανέδειξε στο έπακρο το στυλ των πρωταγωνιστριών της σειράς " Τόλμη και γοητεία", και τα ρούχα με τους τονισμένους ώμους. Οι βάτες επανερχονται λοιπόν στις φετινές πασαρέλες, φέρνοντας στο προσκήνιο τις πιο τετραγωνισμένες σιλουέτες που αποπνέουν δυναμισμό και γοητεία.

All denim
Αν πρέπει να σκεφτούμε ένα trend που παραμένει πάντα σύγχρονο και αναλλοίωτο στο χρόνο, είναι το τζιν. To total denim look πλέον εξελίσσεται, δίνοντάς μας την ευκαιρία να κάνουμε πειραματισμούς. Επιλέξτε ένα ζευγάρι γόβες και συνδυάστε το με ένα oversized τζιν πουκάμισο και ένα baggy τζιν, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή σας με ένα αξεσουάρ σε έντονο χρώμα που θα σας φωτίσει.

Tailored pants
Στη γοητεία του tailoring, σε συνδυασμό με το oversize, επένδυσε φέτος ο οίκος Gucci. Tailored παντελόνια, σε φαρδιές γραμμές με μικροσκοπικά φανελάκια αλλά και μακριές καμπαρντίνες μονοπωλούν από τώρα το ενδιαφέρον, ενώ αναμένεται να γίνουν ένα αντικέιμενο που δεν θα λείπει από την φθινόπωρή σας γκαρταρόμπα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice