Νέες στολές για την Aegean από τη Zeus+Δione

Η μόδα «πετάει» στα ύψη

Οι νέες στολές Aegean σχεδιάστηκαν από τη Zeus+Δione και το νέο make-up look επιμελήθηκε η KORRES

Στο άκουσμα της λέξης «αεροσυνοδός», εκτός από την πλάγια διακριτική ματιά επιβεβαίωσης ότι έχουμε βάλει τη ζώνη κατά την απογείωση, μου έρχεται στο μυαλό ένα κολαριστό λευκό πουκάμισο, ένας αυστηρός χαμηλός κότσος και ένα βαθύ κόκκινο κραγιόν. Από σήμερα, ξεχνάμε ό,τι ξέραμε γιατί στην Aegean ξεκινά μία άλλη εποχή ενδυματολογικά, με τη μόδα να «πετάει» στα ύψη.

Νέες στολές της Aegean με την υπογραφή της Zeus+Δione

Σε απόλυτη αρμονία με τη νέα εποχή Aegean, οι νέες στολές έρχονται να εξελίξουν και να ανανεώσουν την εικόνα του προσωπικού-αεροσυνοδών, αλλά και πιλότων.  Αντλώντας έμπνευση από τη χρωματική παλέτα του ελληνικού ουρανού και της θάλασσας, η Zeus+Δione, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και τον σχεδιασμό του Marios Schwab, δημιούργησε μία συλλογή στολών που συνδυάζει την ελληνική κληρονομιά μας με τη neo-era φιλοσοφία της ελληνικής αεροπορικής εταιρίας.

Δε μιλάμε πια για ένα σκούρο (οριακά βαρετό και ξεπερασμένο) μπλε, αλλά για μπλε royale, cobalt blue και κάποιες πινελιές γαλάζιου στα μαντήλια για το λαιμό. Ο διάδρομος πια θα φαντάζει fashion πασαρέλα.

Νέες στολές της Aegean Airlines από την Zeus+Δione
© Aegean

Η custom made  συλλογή στολών περιλαμβάνει κομμάτια που συνθέτουν ένα πολυσχιδές μοτίβο στην ενδυμασία των πιλότων, των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους. Κλασικές tailored σιλουέτες διανθίζονται με προσεκτικά μελετημένες λεπτομέρειες όπως ενσωματωμένα φουλάρια στο ντεκολτέ, γεωμετρικές ασυμμετρίες και γραμμικά στοιχεία που υπογραμμίζουν την δομή των ενδυμάτων.

Νέες στολές της Aegean Airlines από την Zeus+Δione
© Aegean

Στις ανδρικές στολές των πληρωμάτων καμπίνας και εδάφους, γιακάδες χωρίς τα αυστηρά πέτα προσδίδουν μια αίσθηση δωρικής απλότητας, ενώ πρακτικά γιλέκα και κουστούμια διευκολύνουν τις κινήσεις κατά την άσκηση των καθηκόντων.

Νέες στολές της Aegean Airlines από την Zeus+Δione
© Aegean

Το διακριτικό σήμα της Aegean παρατηρείται στα αξεσουάρ, όπως η ζώνη και η γραβάτα, αλλά και στα ρούχα, όπως τα πέτα της καμπαρτίνας.

Σε μια εποχή όπου η διαφορετικότητα και η συμπερίληψη είναι αναπόσπαστα κομμάτια, οι στολές λειτουργούν τόσο ως ενωτικά στοιχεία της ομάδας της AEGEAN, αλλά ταυτόχρονα και ως μέσο έκφρασης των διαφορετικών προσωπικοτήτων που συνυπάρχουν σε αυτή.

Νέες στολές της Aegean Airlines από την Zeus+Δione
© Aegean

To νέο hair & make up look της Aegean

Μέσα από ένα ολοκληρωμένο make up look που αντανακλά το αιγαιοπελαγίτικο φως και τη λάμψη του ελληνικού ήλιου, σε συνεργασία με την εταιρεία KORRES, η Aegean δημιούργησε ένα σύγχρονο μακιγιάζ που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά χωρίς υπερβολές- bye bye red, hello nude! Με επιρροή από την ελληνική φύση, επέλεξαν γήινους τόνους καφέ, bronze και ροζ που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας και εγγυώνται την άψογη εμφάνιση και άνεση του προσωπικού σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Στην ίδια φιλοσοφία και τo hair grooming έρχεται να ολοκληρώσει το ανανεωμένο look με χαλαρά pony tails και πλεξούδες. Λένε αντίο σε οποιαδήποτε μορφή τυπικής αυστηρότητας.

Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψεις με Aegean, βάζω στοίχημα ότι θα σκεφτείς διπλά τι θα φορέσεις. Η πασαρέλα στα σύννεφα θα παρασύρει και εσένα.

Αυτές είναι οι νέες στολές της AEGEAN | Η εταιρία ολοκληρώνει την ανανέωση της εταιρικής της εικόνας

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice