Ναόμι Κάμπελ: Η καμπάνια για τον Alexander Wang - Νέα μεταμόρφωση για το διάσημο μοντέλο - Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με καρφιά.
Τολμηρή η Ναόμι Κάμπελ στη νέα της φωτογράφιση για τον Alexander Wang © Instagram/Naomi Campbell
Fashion

«Θηλυκότητα με αιχμηρές άκρες»: Η Ναόμι Κάμπελ ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με καρφιά

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της νέας καμπάνιας του Alexander Wang

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ναόμι Κάμπελ: Η καμπάνια για τον Alexander Wang - Νέα μεταμόρφωση για το διάσημο μοντέλο - Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με καρφιά.

Έκανε για πολλοστή φορά την έκπληξη ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα μοντέλα στον χώρο της μόδας, καθώς εντελώς μεταμορφωμένη εμφανίζεται η Ναόμι Κάμπελ ως πρωταγωνίστρια της νέας καμπάνιας του Alexander Wang.

Ναόμι Κάμπελ: Η καμπάνια για τον Alexander Wang - Νέα μεταμόρφωση για το διάσημο μοντέλο - Ποζάρει γυμνή και καλυμμένη με καρφιά.
Στα 53 της χρόνια, η Ναόμι Κάμπελ παραμένει ένα σπουδαίο όνομα στον χώρο του μόντελινγκ © Instagram/Naomi Campbell

Η θρυλική προσωπικότητα της παρασέλας και 53χρονη μητέρα δύο παιδιών πλέον, ποζάρει γυμνή στο πλαίσιο της καμπάνιας, με το σώμα της να καλύπτεται από την κορυφή ως τα νύχια με αστραφτερά ασημένια καρφιά. 

Σε μια άλλη εικόνα της φωτογράφισης, η Ναόμι Κάμπελ γυρίζει πλάτη στον φακό φορώντας ένα τζιν Alexander Wang και κρατώντας στον ώμο μια από τις δερμάτινες τσάντες του αμερικανού σχεδιαστή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποιήθηκαν για το πρότζεκτ, η καμπάνια «εξερευνά και προκαλεί την ιδέα της "μεταμόρφωσης" μέσα από δυνατές, ισχυρές γυναίκες, τις οποίες ενσαρκώνει η Ναόμι».

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων λάτρεψαν την εμφάνιση της Κάμπελ, ενώ ο σχεδιαστής Wang, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση το 2020 και έκτοτε έχει ορκιστεί να «κάνει κάτι καλύτερο», σχολίασε ότι το μοντέλο ήταν ένα «όνειρο» για να το επιλέξει και δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τη λεζάντα: «Δεν χρειάζεται εισαγωγή…». 

«Θηλυκότητα με αιχμηρές άκρες», τονίζει σε άλλη ανάρτησή του ο Alexander Wang.

Ναόμι Κάμπελ: Η έκθεση στο μουσείο V&A του Λονδίνου

Για πρώτη φορά το διάσημο μουσείο Victoria and Albert (V&A) του Λονδίνου θα φιλοξενήσει έκθεση με την οποία τιμά τη Ναόμι Κάμπελ, σχεδόν 40 χρόνια από το ξεκίνημά της στις πασαρέλες σε ηλικία 15 ετών.

Με τίτλο «Naomi», η μοναδική έκθεση θα παρουσιάσει πάνω από 100 εμβληματικές δημιουργίες που έχει φορέσει, μεταξύ των οποίων και κάποιες από την προσωπική της γκαρνταρόμπα, καθώς και διάσημων σχεδιαστών όπως των Τζάνι Βερσάτσε, Αζεντίν Αλαϊά και Αλεξάντερ ΜακΚουίν.

«Για μένα, αυτό που είναι τόσο συναρπαστικό είναι ο τρόπος με τον οποίο η 40χρονη καριέρα της διασταυρώνεται με την υψηλή μόδα», δήλωσε στη Vogue η επιμελήτρια Σόνετ Στάνφιλ.

«Αφηγούμαστε την ιστορία μιας καριέρας μέσα από ρούχα τα οποία είναι εξαιρετικά», πρόσθεσε.

Μάλιστα, η ίδια επιβεβαίωσε ότι θα συμπεριληφθεί στην έκθεση, η οποία διοργανώνεται για πρώτη φορά από το Μουσείο σε εκπρόσωπο μόδας, η δημιουργία της Κάμπελ από το Met Gala του 2019, δια χειρός Πιερ Πάολο Πιτσιόλι για τον οίκο Valentino.

«Είναι τιμή μου που μου ζητήθηκε από το V&A να μοιραστώ με τον κόσμο τη ζωή μου με τα ρούχα. Η συλλογή μόδας του V&A είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και είναι ευλογία να συνεργάζομαι μαζί τους για να μοιραστώ την ιστορία μου», ανέφερε η Ναόμι Κάμπελ σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η έκθεση «Naomi» θα φιλοξενηθεί από τις 22 Ιουνίου του 2024, έως τις 6 Απριλίου του 2025.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice