6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν
© Jacquemus / © Gucci / © Balmain
Fashion

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν

Η ήρεμη πολυτέλεια πρωταγωνιστεί και στα εορταστικά outfits

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν - Η ήρεμη πολυτέλεια πρωταγωνιστεί και στα εορταστικά outfits.

Τα χριστουγεννιάτικα πάρτι είναι η ευκαιρία να ξεσαλώσουν οι μαξιμαλίστριες. Αναποδογυρίζουν τις ντουλάπες τους, ξεθάβουν ό,τι χρυσό και στραφταλιζέ διαθέτουν, αερίζουν τα glam φορέματά τους και περιμένουν τις προσκλήσεις για τα ρεβεγιόν. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, καλά κάνετε και συνεχίστε να απολαμβάνετε το στιλιστικό κρεπάλιασμα. Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες που δεν σπαζοκλαμπανιάζονται ιδιαίτερα και έχουν πάντα σε ετοιμότητα ένα κλασικό Μικρό Μαύρο Φόρεμα.

Η τάση της ήσυχης πολυτέλειας, που έχει κυριαρχήσει σε όλο το 2023, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στις μέρες των γιορτών. Σε γενικές γραμμές προτείνονται μινιμαλιστικά outfits με μια μικρή λαμπερή λεπτομέρεια, είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια είτε για εντυπωσιακά νύχια. Ας δούμε αναλυτικά τις τάσεις των Χριστουγέννων 2023.

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν: Κόκκινο

Το κόκκινο είναι το κλασικό χρώμα των Χριστουγέννων, μάλλον λόγω Αγιοβασίλη. Αν ένα κόκκινο φόρεμα σας φαίνεται too much, προτιμήστε μια κόκκινη τσάντα, ένα κόκκινο παπούτσι, ένα κόκκινο καλτσόν ή έστω κόκκινα νύχια. 

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν: Χρυσό - Ασημί

Τα μεταλλικά χρώματα είναι άλλο ένα Christmas classic. Φορέστε άφοβα ένα ολόχρυσο σύνολο ή συνδυάστε χρυσή φούστα/παντελόνα με ένα μαύρο top. Στην ίδια κατηγορία και τα ασημί outfits. 

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν: Λευκό

Όταν όλοι γύρω σας θα κυκλοφορούν με σκούρα, εσείς κάντε την έκπληξη με ένα σύνολο λευκό (ή κρεμ ή ιβουάρ) από την κορυφή έως τα νύχια. Η μονόχρωμη λευκή εμφάνιση είναι statement, κακά τα ψέματα. Πόσοι θα την τολμήσουν; 

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν: Σμόκιν

Στις φθινοπωρινές πασαρέλες, τόσο ο Valentino όσο και ο Μπράντον Μάξγουελ έδειξαν λεπτομέρειες από σμόκιν, είτε μιλάμε για μανσέτες είτε για ένα σατέν πέτο. Η παραπομπή σε σμόκιν είναι μια πινελιά που ανεβάζει ένα μαύρο σακάκι σε επίπεδο ρεβεγιόν. Αν τα πέτα έχουν για διακόσμηση και μερικά κρυσταλλάκια ή παγιετούλες, ακόμα καλύτερα. 

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν
© Βalmain

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν: Ξώπλατα

Η έξτρα δόση sexiness που απαιτούν τα πάρτι έρχεται με την ανοιχτή πλάτη, είτε μιλάμε για ξώπλατο φόρεμα είτε για ξώπλατο top.

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν
© Jacquemus

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν: Διαμάντια

Η Μέριλιν είπε πως τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού. Παραφράζοντας τη ρήση της, που άλλωστε δεν βρίσκει ιδιαίτερα πολλά κορίτσια σύμφωνα, ας πούμε πως τα διαμάντια (αληθινά ή ψεύτικα) αρμόζουν στα πάρτι των Χριστουγέννων. Ένα κολιέ ή ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια με πολύτιμες ή μαϊμού πέτρες χαρίζουν λάμψη και μαγεία στη συνολική εικόνα.

6 μινιμαλιστικά trends για τα χριστουγεννιάτικα ρεβεγιόν
© Dior

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice