Παλτό με faux γούνα, το απόλυτο πανωφόρι για τις γιορτές
Photo by Christian Vierig/ © Getty Images
Fashion

Παλτό με faux γούνα, το απόλυτο πανωφόρι για τις γιορτές

Για άλλη μια χρονιά, τα παλτό από συνθετική γούνα έχουν την ικανότητα να μας χαρίζουν ζεστασιά και στυλ από το πρωί μέχρι το βράδυ

Παλτό με faux γούνα: Το πανωφόρι που θα σας σώσει από το κρύο τις φετινές γιορτές

Η εποχή που ήταν αποδεκτό να κυκλοφορούμε με αληθινές γούνες έχει περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς η ευαισθητοποίηση απέναντι σε ζητήματα βιωσιμότητας και προστασίας των ζώων έχει μπει σε πρώτο πλάνο. Με την έλευση του χειμώνα και των γιορτών, δημιουργούνται αμφιβολίες για το πώς να επιλέξουμε το τέλειο πανωφόρι που θα φορέσουμε στις καθημερινές εμφανίσεις. Τα παλτό με συνθετική γούνα, ειδικότερα σε λεπτομέρειες στο πέτο και στις μανσέτες, είναι μια τάση που έχει διασωθεί στο χρόνο και πάντα μας βγάζει από τη δύσκολη θέση.

Για άλλη μια χρονιά λοιπόν, τα παλτό από συνθετική γούνα είναι σε περίοπτη θέση στην γκαρνταρόμπα μας. Δικαίως, βέβαια, καθώς εκτός από πολύ κομψά πανωφόρια μας ζεσταίνουν ακόμα και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Οι γούνες όλων των ειδών κυριαρχούν τη φετινή χειμερινή σεζόν καθώς η τάση Slavic Girl, κατακλύζει τo Tik Tok και το Instagram και μετράει πολλά εκατομμύρια views αλλά και θαυμαστές. Το έναυσμα για αυτό το πανωφόρι, βέβαια, γεννήθηκε από διάφορες αναφορές στην ποπ κουλτούρα, όπως η Carrie Bradshaw, η Merilyn Monroe αλλά φυσικά και οι γιαγιάδες μας.

Το είδος όμως των παλτό που βλέπουμε να φοριέται περισσότερο είναι τα shearling με γούνινα τελειώματα στις μανσέτες και τα πέτα, σε διάφορες αποχρώσεις, από διακριτικά μπεζ μέχρι έντονα εκκεντρικά ροζ, που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και προσδίδουν μια femme fatale αισθητική σε όλα μας τα συνολάκια. Αν ψάχνετε μία μίνιμαλ προσθήκη σας προτείνουμε να επενδύσετε σε ένα κλασικό σχέδιο σε πιο γήινους τόνους, ενώ αν είστε λάτρης του χρώματος και του μαξιμαλισμού μπορείτε να κατευθυνθείτε σε μία πιο εκκεντρική επιλογή. Η αγορά είναι γεμάτη από ενδιαφέρουσες επιλογές για όλα τα budget, που δεν θα θέλετε να αποχωριστείτε στιγμή. Η μαλακή υφή συνδυαστικά με την άνετη σιλουέτα τους δημιουργούν το ιδανικό κομμάτι για βόλτες στο κρύο με στυλ.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τους ωραιότερους συνδυσμούς για να υιοθετήσετε στα χειμερινά σας look την περίοδο των γιορτών:

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice