Photo by Jeremy Moeller/Getty Images
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images
Fashion

Winter White: Πώς θα φορέσετε το λευκό φέτος τον χειμώνα

Είτε στο σύνολο είτε απλά σαν λεπτομέρεια, το λευκό φωτίζει τις χειμερινές σας εμφανίσεις

Winter White: 7 συνδυασμοί για να φορέσετε το λευκό τον χειμώνα

To street style μας επιβεβαιώνει για άλλη μια χρονιά πως δεν υπάρχει κάτι πιο σικ από ένα ολόλευκο outfit, δίνοντάς μας ιδέες για εντυπωσιακές εμφανίσεις.Το winter white είναι η πιο κλασική συνταγή για να δημιουργήσετε προσεγμένες εμφανίσεις, ειδικά όταν πρόκειται για μονόχρωμα looks. Παρόλο που το λευκό μπορεί να σας βρίσκει διστακτικές γιατί θεωρείται καλοκαιρινό χρώμα, έρχεται όμως σε απόλυτη αρμονία με τις αποχρώσεις του χειμώνα έχοντας τη δύναμη να να φωτίσει το στυλ μας μια μουντή ημέρα. Δείχνει πάντα καθαρό και σοφιστικέ, αποτελώντας μια αλάνθαστη καθημερινή επιλογή, όπως υποστηρίζουν και οι fashionistas δίνοντάς μας ιδέες για τις πιο κομψές και σύγχρονες all-white εμφανίσεις. Εκτός από το κλασικό λευκό, μπορείτε να υιοθετήσετε και το «σπασμένο λευκό», του πάγου ή το κρεμ αλλά ακόμα και να τα αναμείξετε, αν θέλετε να διαμορφώσετε looks με ένταση.

Πλεκτό φόρεμα
Αν χαλάτε άπειρο χρόνο κάθε πρωί ψάχνοντας να βρείτε τι θα φορέσετε, τότε ένα λευκό μακρί πλεκτό φόρεμα θα σας βγάλει από αυτή την άχαρη θέση και μπορεί να σας γλιτώσει και λίγα λεπτά ύπνου. Ταιριάζει με όλα και απλώς προσθέτωντας ένα μακρύ παλτό και ένα μποτάκι στην ίδια απόχρωση, έχετε ένα εύκολο, σικ και καθημερινό outfit που δεν θα σας απογοητεύσει. 

Λευκό κοστούμι
Το λευκό κοστούμι είναι μια κλασική αλλά και γιορτινή επιλογή που δείχνει πάντα empowering. Ακόμα και σε συνδυασμό με μαύρο ή κάποιο έντονο χρώμα σίγουρα θα κλεψει τις εντυπώσεις. Επενδύστε σε μια ανάλαφρη γραμμή, που θα μπορείτε να φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο αλλά και σε party με ψηλοτάκουνα. 

Πλεκτό πουλόβερ με λευκό τζιν
Το λευκό τζιν παντελόνι υπάρχει στην γκαρνταρόμπα μας όλο το χρόνο και ταιριάζει με τα πάντα. Συνδυάστε το με τα πιο ζεστά και χουχουλιάρικα σας πλεκτά και uggs, για ένα κομψό καθημερινό στυλ.

Μονόχρωμο loungewear 
Το χειμώνα εκτιμάμαι ίσως λίγο περισσότερο ο χρόνος που περνάμε στο σπίτι, λόγω καιρού και γιορτινής ατμόφαιρας. Καλούμε κόσμο, κάνουμε ανεπίσημα τραπέζια ή ακόμα και μικρά πάρτυ και θέλουμε να είμαστε πάντοτε άνετες αλλά και κομψές. Σε όλες τις παραπάνω περιστάσεις ένα ολόλευκο loungewear σε καλή, μαλακή ποιότητα θα σας κάνει να δείχνετε πάντα προσγμένες ακόμα και αν φοράτε παντόφλες... αν και προτείνουμε ένα διακριτικό sneaker.

Διαφορετικές αποχρώσεις και υφές
Τα μονοχρωματικά outfits πολλές φορές ίσως μας φαίνονται βαρετά. Το τρικ που θα αναβαθμίσει το στυλ σας είναι να αναμείξετε διαφορετικές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος όπως και διαφορετικές υφές, όπως για παράδειγμα το δέρμα με το πλεκτό ή το λευκό του πάγου με το κρεμ. 

Tweed σετ
Επενδύστε σε ένα απόλυτα εντυπωσιακό designer κομμάτι και χτίστε την εμφάνισή σας γύρω από αυτό, όπως ένα σετ tweed φούστα με ασορτί σακάκι ή μπλουζάκι. Συνδυάστε το αρμονικά με λεπτεπίλεπτα κοσμήματα και αξεσουάρ ώστε να μην τραβούν την προσοχή από τον πρωταγωνιστή του outfit και με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες, μπαλαρίνες ή mary janes για μια πιο ρομαντική και θηλυκή νότα. 

Λευκό παλτό
Το λευκό ή cream παλτό είναι πάντα το πρώτο βήμα για να χτίσετε μια winter white γκαρταρόμπα. Ένα εντυπωσιακό πανωφόρι πολλές φορές αρκεί για να αλλάξει ένα ολόκληρο outfit, ενώ είναι τόσο κλασικό και ευκολοφόρετο όσο και το μαύρο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice