50 χρόνια Timberland: διαμορφώνοντας την Street Life κουλτούρα

Το street style συναντά το εμβληματικό brand

Η Timberland διοργάνωσε ένα επετειακό street party event για τα 50 χρόνια στο κατάστημα Χαλανδρίου, στον πεζόδρομο Χαιμαντά.  

Τι καλύτερο από ένα πάρτυ γεμάτο χρώμα, μουσικές επιλογές του αγαπημένου PanPan και εορταστική διάθεση, για να τιμήσουμε τα 50 χρόνια ποιότητας και αυθεντικού στυλ που αντιπροσωπεύει η Timberland; Το κατάστημα της Timberland στο Χαλάνδρι, διοργάνωσε  πριν λίγες ημέρες το πιο fashion street επετειακό event, και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό τους στον πολυπληθή πεζόδρομο, και να εξερευνήσουν τη νέα συλλογή. Ο street artist Soteur και η ξεχωριστή αισθητική του, ανέδειξαν τις βιτρίνες της Timberland, προσδίδοντας μια καλλιτεχνική και γιορτινή διάθεση.

savvas poumpouras

Μπαίνοντας στο κατάστημα, ξεχωρίζει η φράση ¨Nature needs heroes¨, καθώς μην ξεχνάς πως πρόκειται για μια εταιρεία με βαθιά οικολογική συνείδηση. Όπως μας είπε η Isabela Frances, ιδιοκτήτρια της ελληνικής Timberland, η εταιρεία σταθερά διοργανώνει δράσεις που έχουν στο επίκεντρό τους τόσο  το περιβάλλον, όσο και τον άνθρωπο. Από την πρώτη κιόλας συλλογή μέχρι και την τελευταία, η εταιρεία μένει πιστή στη δέσμευσή της για ολιστική προσέγγιση των πρώτων υλών, με βιώσιμες τεχνολογίες και πρακτικές που προάγουν την αειφορία. Πρόκειται για ένα κλασικό brand συνδεδεμένο με την φύση, κάτι το οποίο αντιλαμβάνεσαι εύκολα από τις all-time classic καφέ αποχρώσεις που αγαπήσαμε και συνεχίζουν να αγαπούν οι νεότερες γενιές.

maria illiaki

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα βλέμματα όλων κέρδισαν τα επετειακά items. Η περιορισμένη συλλογή έχει στόχο να επαναπροσδιορίσει το κλασικό διαχρονικό μποτάκι, φέρνοντάς το στο τολμηρό σήμερα. Κόκκινο, μπλε, φούξια, πράσινο και γκρι, ήταν τα χρώματα της νέας παλέτας που ξεχώρισαν στο κατάστημα. Για την Timberland τα παπούτσια δεν είναι απλά ένα υπόδημα, αλλά ένας καμβάς στον οποίο μπορείς να εκφραστείς. Η Isabela Frances, παραδέχεται πως το αγαπημένο της κομμάτι θα είναι πάντα τα κίτρινα μποτάκια, καθώς όποιος και αν τα δει, σκέφτεται απευθείας το brand. Ωστόσο αρκετοί είμαστε φανατικοί του κλασικού μαύρου χρώματος και δύσκολα το αποχωριζόμαστε. Για αυτό και τα τελευταία χρόνια η Timberland έκανε ορισμένες προσθήκες, όπως μαύρα t-shirt και πουκάμισα, τα οποία δεν υπήρχαν πιο πριν. Στα ράφια του καταστήματος έβρισκες αμέτρητες επιλογές, οι οποίες εκτός από τον μοντέρνο χαρακτήρα τους, ανταποκρίνονταν και στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθενός. Ακόμα και για εσένα που δεν μπορείς να εγκαταλείψεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, η Timberland σου συστήνει τα Allington Heights 6inch Lace-Up, συνδυάζοντας άνεση και θηλυκότητα. Με 50 χρόνια παρουσίας στον κόσμο της μόδας, η Timberland αντιπροσωπεύει έναν τρόπο ζωής, όπου η παράδοση συνδυάζεται με τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας τη μοναδική κουλτούρα του "street life".

Μαρία Ηλιάκη και Λάμπρος Κωνσταντάρας

Και μιας και είμαστε στην εποχή των social media, δεν γίνεται να πάμε κάπου δίχως να φωτογραφηθούμε. Για αυτό στον χώρο του καταστήματος είχε τοποθετηθεί ένα εντυπωσιακό photo booth, στο οποίο μπορούσες να βγάλεις αναμνηστικές φωτογραφίες, έχοντας εννοείται τα κατάλληλα props. Τελειώνοντας με τις αγορές, έβγαινες έξω και σε περίμενε ένα ξεσηκωτικό πάρτυ! Κόσμος να χορεύει, να πίνει, να γελάει, μια μεγάλη παρέα είχε ήδη δημιουργηθεί. Το παρόν έδωσαν άτομα από τον καλλιτεχνικό και τηλεοπτικό χώρο, όπως ο Σάββας Πούμπουρας,ο Πάνος Βλάχος και η Μαρία Ηλιάκη, φορώντας ρούχα και παπούτσια Timberland.

Αν κάτι κρατήσαμε από τον εορτασμό των 50 χρόνων του brand, είναι η ποικιλία και ευαισθησία του. Είτε είσαι λάτρης των γήινων τόνων, είτε προτιμάς έναν πιο παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, η Timberland είναι εδώ για εσένα.

Κατάστημα Χαλανδρίου Timberland

Το επετειακό πάρτι της Timberland πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Χαλανδρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice