© Instagram @emilisindlev
© Instagram @emilisindlev
Fashion

Κόκκινη τσάντα, το σήμα κατατεθέν των πιο επιτυχημένων εμφανίσεων

Πώς να συνδυάσετε το εκκεντρικό αξεσουάρ από το πρωί έως το βράδυ

Κόκκινη τσάντα: το απόλυτο αξεσουάρ της χειμερινής σεζόν 

Όσο ο καιρός κρυώνει πρωταγωνιστές στα σύνολά μας γίνονται αναπόφευκτα τα πανωφόρια, συνήθως σε ουδέτερα χρώματα για να μπορούν να είναι ευέλικτα και να ταιριάζουν με όλα μας τα ρούχα. Για να μην φαίνεται όμως πως κάθε ημέρα φοράμε το ίδιο outfit, τα παλτό έχουν ανάγκη από ένα αξεσουάρ που θα τα κάνει να ξεχωρίσουν και θα τραβήξει τα βλέμματα. Το street style και οι fashionistas έχουν βρει το αξεσουάρ-κλειδί της σεζόν δεν είναι άλλο από την κόκκινη τσάντα

Το κόκκινο είναι το χρώμα που έχει τη δύναμη να αλλάζει το στυλ και τη διάθεσή μας μονομιάς. Γι’ αυτό και το κόκκινο κραγιόν παραμένει το αιώνιο σύμβολο θηλυκότητας που πολλές φορές αλλάζει την εικόνα μας στο λεπτό. Το ίδιο εφέ μπορεί να έχει σε μια εμφάνιση και ένα κόκκινο αξεσουάρ. Οι πασαρέλες για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24, παρουσίασαν το κόκκινο χρώμα ως τον απόλυτο πρωταγωνιστή που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σύνολο. Αυτό αρκεί για να προσθέσετε μια κόκκινη τσάντα στην γκαρνταρόμπα σας.

Παρόλο που ένα έντονο χρώμα ακούγεται δεσμευτικό, είναι η επιτομή της ευελιξίας. Τολμήστε την αλλαγή και προσθέστε λίγο χρώμα στην ντουλάπα σας, ανεξαρτήτως από το αν είστε λάτρης των ουδέτερων και γήινων τόνων ή των των πιο φωτεινών αποχρώσεων. Για εμάς, όσο πιο λαμπερό το κόκκινο, τόσο το καλύτερο. Ταιριάζει με όλα τα χρώματα και μπορεί να κάνει ιδανικό color blocking με πιο έντονα χρώματα, όπως το φούξια και το πορτοκαλί. Επιπλέον αναδεικνύει κάθε μονόχρωμο λουκ, αλλά και τους αιώνιους στυλιστικούς μας συμμάχους όπως το τζιν παντελόνι, το μαύρο σακάκι και το λευκό πουκάμισο, κάτι που το καθιστά ιδανικό κομμάτι για all-day εμφανίσεις.

Επενδύστε λοιπόν σε μια vintage ή καινούρια κόκκινη τσάντα από σατέν ή ένα clutch για τις βραδινές σας εμφανίσεις ή μια απλή tote με μεγάλη χωρητικότητα για το γραφείο. Λένε πώς για το κόκκινο κραγιόν υπάρχει μια σωστή απόχρωση για τον καθένα μας, έτσι και για τις τσάντες πρέπει ισχύει κάτι αντίστοιχο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice