Η Νταϊάνα Ρος είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του Saint Laurent
©instagram /@anthonyvaccarello
Fashion

Η Νταϊάνα Ρος είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του Saint Laurent

Είναι fashion icon από τη δεκαετία του ’60

Saint Laurent: Στη διαφημιστική καμπάνια του Οίκου πρωταγωνιστεί η Νταϊάνα Ρος

Στα 79 της χρόνια αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό, αποδεικνύοντας πως ποτέ δεν είναι αργά για τέτοιες αποφάσεις. Αφού έγραψε λαμπρή ιστορία στη μουσική για έξι δεκαετίες, η Νταϊάνα Ρος είπε να κάνει και λίγο μόντελινγκ. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Saint Laurent για τη συλλογή Άνοιξη 2024, ξεχωρίζει για τη μαγνητική της παρουσία και το λαμπερό της στιλ.

Στην καμπάνια, που αποκαλύφθηκε στο προφίλ του Creative Director Anthony Vaccarello στο Instagram, η Νταϊάνα Ρος ποζάρει με κουρντισμένη την υπέροχη χαίτη της φορώντας μια μαύρη τουαλέτα από τη συλλογή του Οίκου. Ο φακός του David Sims απαθανατίζει εικόνες που αποπνέουν τη μινιμαλιστική κομψότητα που χαρακτηρίζει τον Saint Laurent. 

Ο Οίκος Saint Laurent έχει μακρά ιστορία στις καλτιές. Στο επίκεντρο των διαφημιστικών του έχουν βρεθεί η τεράστια μούσα, η σούπερ καλλιτέχνιδα και περσόνα Κιμ Γκόρντον (μπασίστρια των Sonic Youth), ο Κιάνου Ριβς (τι να πούμε γι’ αυτό το αγόρι;), η Κόρντεϊ Λοβ (χήρα του Κερτ-Nirvana-Κομπέιν, αλλά και αυθύπαρκτη μουσικάρα η ίδια), ο τρελάρας Τζον Γουότερς, η αλμοδοβαρική Ρόζι Ντε Πάλμα, η Σαρλότ Γκενσμπούρ. Συνήθως πίσω από την κάμερα στα προχώ εγχειρήματα βρίσκεται ο David Sims.

Η Νταϊάνα Ρος υπήρξε fashion icon το ’60 και το ’70 ως μέλος των Supremes. Η επιτυχία είναι πάντα και θέμα εμφάνισης, πράγμα που το αντιλήφθηκαν εγκαίρως τόσο η δισκογραφική της, η Motown, όσο και η Νταϊάνα. Μόνιμη θαμώνας του Studio 54, εμφανιζόταν συχνά με Yves Saint Laurent, οπότε η συμμετοχή της στην καμπάνια του 2024 μοιάζει να κλείνει έναν κύκλο. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice