Biker Boots, η πιο ροκ προσθήκη της γκαρνταρόμπας σας

Οι κουλ μπότες της σεζόν που λάτρεψαν οι celebrity και κατέκτησαν το street style

Biker Boots: Πώς να συνδυάσετε τις αγαπημένες μπότες του φετινού χειμώνα

Κάθε νέα χειμερινή σεζόν έχει το δικό της boot trend, αυτό που κυριαρχεί στο street style και απογειώνουν οι fashionistas. Δεν μπορούμε να φανταστούμε κανένα χειμώνα χωρίς ένα ζευγάρι μπότες και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για φέτος είναι τα biker boots. Με εκκίνηση από τα 10s, είναι ομολογουμένως μια απόλυτα ροκ επιλογή με retro αισθητική που θα φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, καθώς μπορείτε να κινηθείτε με άνεση όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από Miu Miu που είναι η αγαπημένη επιλογή του κοινού, μέχρι Gucci, Acne Studios και Jimmy Choo, φέτος κυριαρχούν σε μαύρο και καφέ. Ειδικότερα προτιμάμε αυτές με φθαρμένο εφέ, τετράγωνη μύτη, ενώ βλέπουμε συνήθως να τις στολίζουν έντονες, εκκεντρικές αγκράφες. 

Το έναυσμα που προκάλεσε την μεγάλη απήχηση τους είναι η αισθητική Motomami, τόσο από τις πασαρέλες όσο από celebrities όπως η Rosalia, μετατρέποντας ρομαντικά φορέματα σε αυτό το στυλ με πρωταγωνιστές τις biker boots. Τα δύο κύρια στοιχεία που συνθέτουν μια αντίστοιχη τυπική εμφάνιση είναι ένα δερμάτινο τζάκετ και οι μπότες. Συνδυάστε τες με μια μίνι cargo φούστα, μια μάξι σατέν φούστα ή ακόμα και ένα στενό τζιν με ένα leather jacket για να δώσετε μια νεανική διάσταση στην εμφάνιση σας. Είναι η καταλληλότερη επιλογή για να επενδύσετε αν προτιμάτε τις στυλιστικές αντιθέσεις και τα εκκεντρικά outfits. 

Ακόμη και με ένα slip dress οι μπότες αυτές μπορούν να μετατρέψουν την εμφάνιση σας με τον πιο απροσδόκητο τρόπο και αν γίνουν ο αγαπημένος σας σύμμαχος για όλα τα καθημερινά looks. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό τον χειμώνα θα σας κρατήσουν ζέστη, ειδικότερα σε συνδυασμό με ψηλές κάλτσες ή γκέτες και με έντονα αξεσουάρ να είναι σε πρώτο πλάνο, θα κατακτήσετε την θέση της πιο καλοντυμένης. Ένα ζευγάρι biker boots λοιπόν αποτελούν την ιδανική επιλογή για να συνδυάσετε οποιοδήποτε κλασσικό ή κομψό σας κομμάτι με έναν μοναδικό ροκ τρόπο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice