Η Πάμελα Άντερσον είναι η μούσα του Οίκου Proenza Schouler
© EPA/JOERG CARSTENSEN
Fashion

Η Πάμελα Άντερσον είναι η μούσα του Οίκου Proenza Schouler

Χωρίς μακιγιάζ, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Οίκου για τη συλλογή Άνοιξη 2024

Πάμελα Άντερσον: Πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του Οίκου Proenza Schouler σχεδόν άβαφη.

Παίρνει τη σκυτάλη από την Κλοέ Σεβινί ως μούσα του νεοϋορκέζικου Οίκου Proenza Schouler. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και έχουν την υπογραφή του Γεωργιανού Davit Giorgadze, η Πάμελα Άντερσον ποζάρει με σχεδόν γυμνό πρόσωπο (με ελάχιστο, μινιμαλιστικό μακιγιάζ). 

Η Πάμελα κοιτά τον φακό και τον θεατή κατάματα, με απίστευτη αυτοπεποίθηση. Είναι όμορφη χωρίς τρικάκια, μια πρακτική που ακολουθεί στις πολλές τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της. Στην απόφασή της να εμφανίζεται άβαφη συνέβαλε και ο θάνατος της για πολλά χρόνια συνεργάτιδά της, Alexis Vogel.

Στις εικόνες που ανέβασε στο instagram το brand, βλέπουμε την Παμ με ένα μαύρο και ένα λευκό σύνολο, ένα ασπρόμαυρο δικτυωτό και ένα κόκκινο, που ενδεχομένως να αποτελεί αναφορά στα τιμημένα χρόνια του Baywatch, όταν είχε επιλέξει τον ρόλο της ξανθιάς οπτασίας με το κατακόκκινο ολόσωμο, που έσωζε λουόμενους από βέβαιο πνιγμό. 

Η Πάμελα Άντερσον κατάλαβε νωρίς πως με το υποκριτικό της ταλέντο δε θα πήγαινε πολύ μακριά και ασχολήθηκε με κάτι που της ταιριάζει περισσότερο. Η σχέση της με τη μόδα γίνεται όλο και πιο στενή τα τελευταία χρόνια. Συμμετείχε ως μοντέλο στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού δείχνοντας ρούχα από SS24 κολεξιόν, πόζαρε για την καμπάνια της Heaven του Marc Jacobs το 2022, άνοιξε το σόου της Boss στα Fashion Awards, ενώ συνεργάστηκε με την εταιρεία Frankie’s Bikinis προκειμένου να κυκλοφορήσουν μπικίνι σαν αυτά του Baywatch.

Η ιστορία του μόντελινγκ πάντως έχει αφιερώσει σελίδες επί σελίδων στα σεξοβομβιστικά προσόντα της Πάμελα στα 90s. Τότε που, παράλληλα με τα ανδραγαθήματά της στην τηλεόραση, υπήρξε πρόσωπο σε καμπάνιες της Βίβιαν Γουέστγουντ, έγινε εξώφυλλο σε εκατοντάδες περιοδικά, ο φωτογράφος Γιούργκεν Τέλερ την είχε μούσα του. 

Η αναθεώρηση των βεβαιοτήτων του παρελθόντος που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια σίγουρα ευνοεί το California girl που γεννήθηκε στον Καναδά. Τα στερνά τιμούν τα πρώτα, λέει η παροιμία και τα «στερνά» της Πάμελα Άντερσον σίγουρα συμβάλλουν στη γυναικεία ενδυνάμωση. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice