4+1 outfits για το Κυριακάτικο brunch
© Instagram @livia_auer
Fashion

4+1 outfits για το Κυριακάτικο brunch

Κομψές, άνετες αλλά και ζεστές επιλογές τώρα που έπεσε η θερμοκρασία

Κυριακάτικο brunch: Τι θα φορέσετε σε μια από τις πιο χαλαρές ώρες της εβδομάδας

Τα κυριακάτικα brunch είναι μια αγαπημένη συνήθεια μεταξύ φίλων, γιατί προσφέρουν ένα συνδυασμό από καλό φαγητό, υπέροχη παρέα και την ευκαιρία να επιδείξετε το στιλ σας. Θυμάστε; Τη μόδα του κυριακάτικου brunch λάνσαραν τα κορίτσια του «Sex and the City». Είτε λοιπόν πάτε για brunch σε ένα άνετο καφέ, είτε σε ένα μοντέρνο μπιστρό, είτε σε έναν υπαίθριο κήπο, η επιλογή του σωστού outfit μπορεί να δώσει τον τόνο για μια υπέροχη μέρα. Παρακάτω προτείνουμε μερικές κομψές επιλογές που θα σας βοηθήσουν να είστε άνετες αλλά και εντυπωσιακές, ενώ απολαμβάνετε νόστιμες μπουκιές και αξέχαστες στιγμές με τους φίλους σας.

Ζακέτες με κουμπάκια και τζιν 
Μια ρομαντική επιλογή που δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ είναι ένα mom jean παντελόνι με μια ζακέτα με κουμπάκια σε έντονη απόχρωση. Εδώ η Matilda Djerf επιλέγει το κόκκινο της φωτιάς, κάτι που δεν μας εκπλήσσει γιατί είναι το χρώμα της σεζόν, συνδυάζοντάς το με ένα ζευγάρι μπαλαρίνες στην ίδια απόχρωση. Αυτό το σύνολο έχει μια ρομαντική και ρετρό αισθητική που ταιριάζει απόλυτα στο mood της Κυριακής. 

Δερμάτινο παντελόνι και πουλόβερ
Σικ, καθημερινό και passpartout, ένα leather παντελόνι μπορεί να γίνει η βάση για κάθε καθημερινό σας στιλ. Καθώς διανύουμε τις πιο κρύες ως τώρα ημέρες του χειμώνα, η relaxed φόρμα των δερμάτινων παντελονιών μας δίνει την επιλογή του layering φορώντας ένα καλσόν από μέσα, κάτι που θα σας κρατήσει ζεστές είτε κάθεστε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό χώρο. Ένα μονόχρωμο πλεκτό πουλόβερ σε ουδέτερους τόνους και ένα μακρύ παλτό θα ολοκληρώσουν με τον πιο κομψό τρόπο την εμφάνισή σας.

Μίνι φούστα και loafers 
Για όσες θέλετε μια πιο σέξι και παιχνιδιάρικη εμφάνιση που σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα, η μίνι φούστα είναι η καταλληλότερη. Συνδυάστε τη με ένα πουλόβερ, μια καμπαρντίνα και ένα ζευγάρι loafers για ένα back to school look, που αν μη τι άλλο είναι κυρίαρχη τάση τα τελευταία χρόνια. Μη ξεχάσετε να προσθέσετε μικρά αξεσουάρ που κάνουν τη διαφορά, όπως ένα ζευγάρι χρωματιστές κάλτσες ή μια ιδιαίτερη ζώνη.

Πλεκτό μονόχρωμο σύνολο 
Επειδή η άνεση είναι λέξη κλειδί τα Σαββατοκύριακα, τα πλεκτά, χουχουλιάρικα σύνολα που θα σας κρατήσουν ζεστές είναι μια άκρως ευέλικτη επιλογή. Πανεύκολα στο styling, ιδανικά για όσες δεν μπορούν ποτέ να διαλέξουν τι θέλουν να φορέσουν, είτε ως φόρεμα είτε ως ένα μονόχρωμο σετ θα λύσουν τα χέρια.

Μάξι φούστα με off-shoulder πλεκτή μπλούζα
Αν η κυριακάτικη έξοδος είναι η απόλυτη ιεροτελεστία, θέλετε σίγουρα να δείχνετε σικάτες και κομψές. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την off-shoulder μπλούζα για να δείχνετε ανεπιτήδευτα στιλάτη. Δώστε προσοχή στο ύφασμα και την ποιότητας και συνδυάστε τη με μια μάξι φούστα και ένα ζευγάρι γόβες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice