Αφιέρωμα Plus Size: Ρούχα για όλους

Freedom Woman’s Fashion: Εδώ όπου η μόδα αγκαλιάζει με σεβασμό κάθε γυναικείο σώμα

Εδώ θα βρεις εκείνα τα κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώσεις ως σύγχρονη γυναίκα του 2024 που ζει ελεύθερα, χωρίς διακρίσεις και απαγορευτικά, ό,τι τύπο σώματος κι αν έχεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Freedom Woman’s Fashion
Freedom Woman’s Fashion
Freedom Woman’s Fashion
Freedom Woman’s Fashion

Freedom Woman’s Fashion: ποιοτικά, οικονομικά και στιλάτα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη Plus Size

Με δύο φυσικά καταστήματα σε Περιστέρι και Ίλιον από το 2011 και με ηλεκτρονικό κατάστημα τα τελευταία χρόνια, το Freedom Woman’s Fashion έφερε κυριολεκτικά την επανάσταση στο γυναικείο ρούχο στην Ελλάδα, αγκαλιάζοντας τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τις καμπύλες τους με στιλ και άποψη. 

Στο Freedom Woman’s Fashion θα βρεις εκείνα τα κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώσεις ως σύγχρονη γυναίκα του 2024 που ζει ελεύθερα, χωρίς διακρίσεις και απαγορευτικά, ό,τι τύπο σώματος κι αν έχεις. Ακριβώς αυτή είναι η φιλοσοφία αυτού του ξεχωριστού plus size concept store: Ο σεβασμός και η αγάπη στη γυναίκα του σήμερα που σπάει τα στερεότυπα προηγούμενων εποχών.

Εάν «ψαχουλεύεις» στα social media περιεχόμενο μόδας, σίγουρα θα έχεις συναντήσει την πάντα πρόσχαρη κυρία Ρία που παρουσιάζει live τα νέα καλαίσθητα είδη ένδυσης που φέρνει το κατάστημα κοντά σου για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας. Και σε αυτό πρωτοπόρησαν γιατί πρώτοι από τα διαδικτυακά brands ένδυσης αξιοποίησαν, πριν από 4 χρόνια, αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας με το κοινό. Για τους ανθρώπους του Freedom Woman’s Fashion δεν είσαι απλώς πελάτης, αλλά ξεχωριστή προσωπικότητα, και θα σου προσφέρουν με μεράκι τις γνώσεις τους πάνω στο ρούχο που σου ταιριάζει.

Σε ό,τι αφορά στα είδη που θα βρεις, να είσαι βέβαιη ότι η γκάμα είναι τεράστια. Από ρούχα καθημερινά - casual και για όλες τις ώρες μέχρι και για τις πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, όπως ένας γάμος ή μία βάπτιση. Ειδικά στον τομέα του αμπιγιέ και βραδινού ενδύματος –στον οποίο ειδικεύονται– θα βρεις μεγάλη ποικιλία, όπως φορέματα και κοστούμια, για να νιώθεις όμορφα σε κάθε ξεχωριστή στιγμή.

Επίσης, όλες οι εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται είναι ελληνικές και η ποιότητα των υφασμάτων και των ραφών από τις πιο εξαίρετες της αγοράς. Όποιο κι αν είναι το στιλ, ο σωματότυπος και η διάθεσή σου, σίγουρα μία επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα ή στο e-shop, θα σε αποζημιώσουν για την επιλογή σου.

Extra tip: Με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αλλά και με τη δυνατότητα να πληρώσετε σε έως και 60 δόσεις και μάλιστα χωρίς πιστωτική. Επιπλέον, μπορείτε να επιστρέψετε και να αλλάξετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου