Νέα επικεφαλής της βρετανικής Vogue η Τσιόμα Νάντι - Αντικαθιστά τον Έντουαρντ Ένινφουλ - Επέλεξε στο εξώφυλλο την τραγουδίστρια FKA twigs.
Η Τσιόμα Νάντι, νέα επικεφαλής της βρετανικής Vogue © Instagram/ Chioma Nnadi
Fashion

Η Τσιόμα Νάντι νέα επικεφαλής της βρετανικής Vogue - Η FKA twigs στο πρώτο εξώφυλλό της

Μια «αφηγήτρια παραμυθιών» στην αρχισυνταξία του διάσημου περιοδικού

62224-137655.jpg
Newsroom |

Νέα επικεφαλής της βρετανικής Vogue η Τσιόμα Νάντι - Αντικαθιστά τον Έντουαρντ Ένινφουλ - Επέλεξε στο εξώφυλλο την τραγουδίστρια FKA twigs.

Η Τσιόμα Νάντι, επικεφαλής της βρετανικής Vogue, η οποία αντικαθιστά τον Έντουαρντ Ένινφουλ τόνισε ότι ο πήχης είναι πολύ ψηλά.

Τσιόμα Νάντι: Νέα αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue

Η γεννημένη στο Λονδίνο Νάντι, από πατέρα από τη Νιγηρία και μητέρα Σουηδο-Γερμανίδα τόνισε σε συνέντευξή της στο BBC πώς παρότι ο Έντουαρντ Ένινφουλ τα τελευταία έξι χρόνια κατέρριψε εμπόδια και υπερασπίστηκε τη διαφορετικότητα στο κορυφαίο περιοδικό μόδας, πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα.

«Προφανώς αυτό που έκανε ο Έντουαρντ ήταν απίστευτο, απλώς προχωρώ τη συζήτηση παραπέρα», είπε.

Η νέα αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue άρχισε την καριέρα της σε εφημερίδες και στη συνέχεια εργάστηκε στο περιοδικό Vogue στη Νέα Υόρκη.

Έχει πάρει συνεντεύξεις από σταρ όπως η Ριάνα και Αντζελίνα Τζολί και περιγράφει τον εαυτό της «πρώτα και κύρια ως αφηγήτρια παραμυθιών».

Η απόφαση του Ένινφουλ να παραιτηθεί το περασμένο καλοκαίρι δημιούργησε ένα κενό στην κορυφή της βρετανικής Vogue και η Νάντι μετακόμισε πρόσφατα πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αναλάβει τον ρόλο.

«Έχω μεγάλο θαυμασμό για αυτό που έκανε», σημείωσε η Νάντι. «Γνωρίζω ότι ο πήχης είναι πολύ ψηλά, αλλά είμαι ενθουσιασμένη που θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο», τόνισε.

Η τραγουδίστρια FKA twigs στο πρώτο εξώφυλλο της Τσιόμα Νάντι

Για το πρώτο τεύχος της η Νάντι επέλεξε στο εξώφυλλο την τραγουδίστρια FKA twigs, μία αναφορά στις πρώτες τις μέρες ως αρθρογράφος μουσικής.

Η νέα αρχισυντάκτρια της βρετανικής Vogue παραδέχθηκε ότι βλέπει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως τον κύριο ανταγωνιστή του περιοδικού και τόνισε ότι μόδα ρυπαίνει το περιβάλλον.

«Είναι μια πρόκληση. Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη στον κλάδο να αφυπνιστεί και να δει και να κάνει τα πράγματα με πιο υπεύθυνο τρόπο», είπε. «Σίγουρα βλέπω πρόοδο σε αυτό το θέμα», σημείωσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice