Οι καλύτερες καμπάνιες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024
Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουθ για τη Chanel. ©youtube
Fashion

Οι καλύτερες καμπάνιες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι και Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024

Πρωταγωνιστούν περισσότεροι ηθοποιοί από ό,τι μοντέλα
45700-102528.JPG
Λίνα Μανδράκου
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Οι καλύτερες καμπάνιες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, στις οποίες πρωταγωνιστούν κυρίως ηθοποιοί αλλά και μοντέλα

Τα μεγάλα fashion brands έβγαλαν στον αέρα τις καμπάνιες τους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 και μπορούν να νιώθουν περηφάνια. Υψηλή αισθητική, φωτογράφοι καλλιτέχνες, celebrities πρωταγωνιστές, έξυπνες ιδέες. Ήδη οι δημιουργίες στολίζουν διαφημιστικές πινακίδες, στάσεις λεωφορείων και σελίδες περιοδικών.

Για άλλη μια σεζόν, οι ηθοποιοί κλέβουν το ψωμάκι των μοντέλων μέσα από το στόμα. Η Γερμανίδα πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η ανατομία μιας πτώσης» Σάντρα Χούλερ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της Phoebe Philo, ενώ Μπραντ Πιτ και Πενέλοπε Κρουζ προμοτάρουν τη Chanel. Ο σκληρός Τζέισον Στέιθαμ επιλέχτηκε από τη Stone Island και ο Κίνγκσλεϊ Μπεν-Άντιρ (Μπομπ Μάρλεϊ στην ομώνυμη ταινία) από την Gucci. Η Αν Χάθαγουεϊ και ο Κίλιαν Μέρφι πήραν στις πλάτες τους τον Versace. Τέλος, η θρυλική Νταϊάνα Ρος είναι το κεντρικό πρόσωπο του Saint Laurent.

Φωτογραφημένοι από το δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott, σε στάιλινγκ Jacob K, οι δύο ηθοποιοί για τις ανάγκες της Icons campaign, φορούν κομμάτια της νέας συλλογής. Η φοβερή και τρομερή Ντονατέλα θεωρεί τους Χάθαγουεϊ και Μέρφι τους καλύτερους ηθοποιούς του σήμερα αλλά κυρίως «very Versace». 

CHANEL Fall-Winter 2024/25 Ready-to-Wear Show - A Cinematic Story — CHANEL Shows

Το ξεκίνημα του σόου της Chanel για τη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 στο Παρίσι έμελλε να  γίνει το απόλυτο viral. Λίγο πριν τα πρώτα μοντέλα αρχίσουν να περπατούν στην πασαρέλα, ένα βίντεο με πρωταγωνιστές τον Μπραντ Πιτ και την Πενέλοπε Κρουθ άρχισε να παίζει σε μια γιγαντιαία οθόνη. Η ταινία - διαφημιστική καμπάνια ήταν ένας φόρος τιμής στο A Man and A Woman (1966) του Γάλλου σκηνοθέτη Claude Lelouch, μια ιστορία αγάπης που διαδραματίζεται στην Ντοβίλ, το παραθαλάσσιο θέρετρο της Νορμανδίας όπου η Κοκό Σανέλ άνοιξε μπουτίκ το 1912. Η σκηνοθεσία του βίντεο υπογράφεται από το φωτογραφικό δίδυμο Inez και Vinoodh και πρωταγωνιστεί επίσης το μοντέλο από την Ολλανδία Rianne Van Rompaey.

Ο Κίνγκσλεϊ Μπεν-Άντιρ πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του loafer Horsebit 1953 της Gucci. «Μεταξύ 11 και 16, είχα περίπου τρία ή τέσσερα ζευγάρια loafers Gucci» λέει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του. Πίσω από κάθε λεπτομέρεια της φωτογράφησης βρίσκεται ο δημιουργικός διευθυντής της Gucci Sabato De Sarno.

Οι καλύτερες καμπάνιες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024
© instagram /@stoneisland

Ο Τζέισον Στέιθαμ ποζάρει για τη Stone Island

Οι καλύτερες καμπάνιες για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024
© instagram /@stoneisland

Ο Τζέισον Στέιθαμ ποζάρει για τη Stone Island

Η Stone Island λανσάρει μια καμπάνια στην οποία συμμετέχουν 16 μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του brand, μεταξύ των οποίων ο ηθοποιός Τζέισον Στέιθαμ, ο παραγωγός και μουσικός Dave, ο χορογράφος Wayne McGregor, ο τενίστας Henry Searle, ο ράπερ Tricky και ο αρχιτέκτονας Heidulf Gerngross. Η φωτογράφηση είναι έργο του David Sims, η σκηνοθεσία του Ferdinando Verderi και το styling του Max Pearmain.

Η Σάντρα Χούλερ, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Η ανατομία μιας πτώσης» πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του νέου προσωπικού Οίκου της Phoebe Philo. Φοράει τα ζιβάγκο, τα παντελόνια και τα γυαλιά της κολεξιόν. Στις σημειώσεις της, η Philo αποκάλεσε την ηθοποιό «ένα από τα πιο ολοκληρωμένα ταλέντα της γενιάς της, διάσημη για τις οικείες, έξυπνες και ατρόμητες ερμηνείες της στη σκηνή και στην οθόνη».

Αφού έγραψε λαμπρή ιστορία στη μουσική για έξι δεκαετίες, η Νταϊάνα Ρος είπε να κάνει και λίγο μόντελινγκ. Κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του Saint Laurent για τη συλλογή Άνοιξη 2024, ξεχωρίζει για τη μαγνητική της παρουσία και το λαμπερό της στιλ.

Εκτός από τους ηθοποιούς, υπάρχουν και τα μοντέλα που έχουν κύρια δουλειά (κι όχι χόμπι) τη διαφήμιση. Τα μοντέλα που είδαμε μέχρι στιγμής είναι η Ναόμι για τη Vivienne Westwood, η Τζίτζι Χαντίντ για τη Miu Miu, η Κέιτ Μος για τον Balenciaga, η Κλόντια Σίφερ για τον Versace.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

Δειτε περισσοτερα