Converse: Επιστροφή στα 90s με νέα σχέδια και χρώματα

Άνεση και street-style αισθητική για κάθε στιγμή της ημέρας

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Chuck Taylor All Star Cruise Low: Το νέο σχέδιο της Converse για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Βερμούδες, σόρτς και κοντές φούστες επιστρέφουν. Η ζέστη είναι αισθητή, τα καλοκαιρινά ρούχα πρωταγωνιστές και ήρθε η στιγμή να διαλέξουμε τα νέα παπούτσια της σεζόν. Κάτι άνετο, αλλά ταυτόχρονα κομψό. Ένα sneaker που θα μπορούμε να φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ταιριάζει με κάθε εμφάνιση. Εκείνο το σχέδιο που θα συνδυάζεται με φορέματα, αλλά και capri παντελόνια. Το καλοκαίρι δεν είναι για όλους μια μαγική στιγμή διακοπών, κάποιοι ακόμα δουλεύουν, άλλοι επιτέλους ξεκουράζονται, όμως σε οποία κατηγορία και αν ανήκουμε, αξίζει στη γκαρνταρόμπα μας μια ανανέωση. 

Σχέδια, χρώματα και ποιότητα Converse

Converse: Νέα παπούτσια για τη συλλογή SS24

Ο καθένας έχει το δικό του προσωπικό στιλ, άλλοτε γεμάτο έντονα χρώματα και μοτίβα, άλλοτε πιο μίνιμαλ και διακριτικό, σίγουρα όμως ξεχωριστό. Η Converse έχοντας ως στόχο να παρέχει προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε χαρακτήρα, εμφάνιση και αισθητική, καλωσορίζει στην elevated οικογένεια των δίπατων styles, το Chuck Taylor All Star Cruise Low. Ένα μοντέλο που αποτελεί συνδυασμό των Chuck 70 και των Legacy CX, έτοιμο να συνοδεύσει κάθε στιλιστική μας επιλογή. Εμφανίζεται αρχικά σε μαύρο και λευκό χρώμα, ώστε να γίνει το all-day παπούτσι της φετινής σεζόν. Ιδανικό για όσους αγαπάμε τα πολύχρωμα ρούχα, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να μην δημιουργούμε μια πολύ loud εμφάνιση. Το μαύρο και το λευκό είναι οι safe επιλογές, τα παπούτσια που ό,τι συνδυασμό και αν αποφασίσουμε να κάνουμε, θα ενσωματωθούν με απόλυτη αρμονία. 

Converse: Νέα παπούτσια για τη συλλογή SS24

Μια διαχρονική προσθήκη που συνδυάζει την edgy αισθητική, αναβαθμίζοντας τον κόσμο της casual-chic μόδας.

Converse: Νέα παπούτσια για τη συλλογή SS24

Για όσους θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, με έμπνευση από τα ένδοξα 90s και κάνοντας μια statement επιλογή, τα Chuck Taylor All Star Cruise Low επιστρέφουν σε λιλά, καφέ και φυστικί τόνους. Λιλά για πιο ρομαντικά look, καφέ για χαλαρές ίσως και σοφιστικέ στιγμές και φυστικί για τις ημέρες που έχουμε μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Σουέτ υφή, elevated πάτος και OrthoLite σόλα, ενώνονται και δημιουργούν ίσως το πιο άνετο sneaker που έχετε αγοράσει. Είτε τρέχετε από πάρτι σε πάρτι, είτε από δουλειά σε δουλειά, με τη δύναμη της Converse η κούραση ανήκει πλέον στο παρελθόν. 

Converse: Νέα παπούτσια για τη συλλογή SS24

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που θέλαμε σχεδόν απεγνωσμένα να ψωνίσουμε ένα καινούριο sneaker, ήμασταν πεπεισμένοι πως είχαμε βρει το ιδανικό ταίρι για τα πόδια μας και τελικά, ήταν η πιο άβολη αγορά που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Πλέον όμως δεν χρειάζεται να θυσιάζουμε άλλο την άνεση για την εμφάνιση, μπορούμε να έχουμε και τα δύο σε ένα μόνο σχέδιο. Αυτό το καλοκαίρι εκφράζουμε τον αληθινό μας εαυτό με το νέο, lightweight Chuck Taylor All Star Cruise Low και απολαμβάνουμε κάθε μας στιγμή.

Converse: Νέα παπούτσια για τη συλλογή SS24

Και για όσους είστε λάτρεις του τέννις, ή γίνατε μετά την ταινία «Challengrs» και τα εντυπωσιακά ρούχα της Zendaya, το νέο μοντέλο της Converse θα μπορούσε να αποτελεί μέρος στολής τένις. Χάρη στον έντονο λευκό πάτο του και τις παστέλ αποχρώσεις, είναι perfect-match για κοντές αθλητικές φούστες, προσδίδοντας έναν chic χαρακτήρα ακόμα και στα πιο σπορ outfits. Αν όμως προτιμάτε loose γραμμές, όπως baggie παντελόνια και φόρμες, τα Chuck Taylor All Star Cruise Low δίνουν και εδώ το παρόν. Χάρη στην ανάλαφρη πλατφόρμα που διαθέτουν, είναι το κατάλληλο υπόδημα για ατέλειωτες βόλτες, ενώ ο κλασικός σχεδιασμός τους, προσθέτει έναν αέρα κομψότητας σε κάθε στιλιστική στιγμή. Αυτό το καλοκαίρι, επαναφέρουμε το coolness των 90s με τα δικά μας χρώματα!

Converse: Νέα παπούτσια για τη συλλογή SS24

Για περισσότερη έμπνευση και επιλογές, μπορείτε να εξερευνήσετε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Converse στο www.converse.gr ή να επισκφτείτε το προφίλ στο Instagram @converse.greece.

Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00037 00

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice