Οι τρεις πιο εύκολες στιλιστικές τάσεις του TikTok τώρα
©Unsplash+/ Getty Images, ©instagram, @tinvcb, @inchargeofoutfits
Fashion

Οι τρεις πιο εύκολες στιλιστικές τάσεις του TikTok τώρα

Έχεις όλα όσα χρειάζονται στην ντουλάπα σου 

Οι τρεις fashion τάσεις που παίζουν αυτή τη στιγμή στο TikTok.

Αν άλλο ένα πρωινό άνοιξες την ντουλάπα σου και σου φάνηκε βαρετή, άδεια, ανέμπνευστη και μελαγχόλησες, να ξέρεις πως κατά πάσα πιθανότητα κάνεις λάθος. Οι ντουλάπες μας έχουν ό,τι χρειαζόμαστε, ειδικά το καλοκαίρι που δεν χρειαζόμαστε και πολλά. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε τους συνδυασμούς που κάναμε μέχρι τώρα, το τάδε πουκάμισο όχι με το δείνα παντελόνι, όπως το φορούσαμε μέχρι χθες, αλλά με τη δείνα φούστα. Μπήκατε στο νόημα. 

Και πώς να πάρουμε έμπνευση για το τι να ταιριάξουμε με τι; Παλιά κοιτούσαμε τι έπαιζε στις πασαρέλες και στις εβδομάδες μόδας. Τώρα μπαίνουμε στο TikTok και απλώς βλέπουμε τι -core κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Συνήθως στα social παίζουν μαζί αρκετές τάσεις, κάτι αρκετά εξυπηρετικό. Για να σας διευκολύνουμε, μπήκαμε στο TikTok και βρήκαμε τις πιο εύκολα εφαρμόσιμες τάσεις, με πράγματα που ήδη διαθέτουμε από το παρελθόν. Αν, πάλι, μας λείπει κάτι, άρχισαν οι εκπτώσεις…

Οι τρεις πιο εύκολες στιλιστικές τάσεις του TikTok τώρα
© Unsplash+ In collaboration with Fellipe Ditadi

Θα πήξουμε στο Denim
Double Denim λέγεται η τάση. Σημαίνει τζιν και πάνω και κάτω, δηλαδή και τζιν παντελόνι και τζιν μπουφανάκι, για τη βραδινή ψυχρούλα στο νησί ή το χωριό. Ή σημαίνει τζιν παντελόνι και τζιν πουκάμισο, ή τζιν πουκάμισο και τζιν φούστα, ή τζιν φούστα και τζιν μπουφανάκι, και πάει λέγοντας. Επειδή είναι και καλοκαίρι κι έχει μια ζεστούλα, φροντίζουμε το ύφασμα του τζιν να είναι από το ελαφρύ και το κόψιμο, η γραμμή του να είναι φαρδιά, ώστε να μην κολλάει τελείως πάνω στο δέρμα και βγάλουμε την μπέμπελη. Επίσης το πουκάμισο μπορεί να είναι μισοκουμπωμένο, να μπαίνει και λίγο αεράκι. Γενικώς το γουέστερν και το καουμπόι στιλ είναι πολύ στα πάνω του από την άνοιξη ακόμα χάρη στην Beyoncé και το cowboycore. 

Οι τρεις πιο εύκολες στιλιστικές τάσεις του TikTok τώρα
© Unsplash+ In collaboration with Getty Images

Ρίξε κόκκινο στη νύχτα (και τη μέρα)
Red trend κοινώς. Το κόκκινο υπάρχει στη ζωή μας από το 2023. Είτε φοράμε ένα κόκκινο ρούχο είτε συμπληρώνουμε ένα σύνολο με ένα κόκκινο αξεσουάρ: τσάντα, γυαλιά, καλτσούλες, ό,τι έχουμε στο σπίτι μας. Μιλάμε για πολλές αποχρώσεις του κόκκινου, από εκείνο της φωτιάς, μέχρι του κερασιού και της πιπεριάς Φλωρίνης. 

Οι τρεις πιο εύκολες στιλιστικές τάσεις του TikTok τώρα
©instagram/ @inchargeofoutfits

Έχω φουσκωτό, πάμε μια βόλτα;
Μετά τα puffer μπουφάν, υπάρχουν και τα puffer καλοκαιρινά ρούχα. Το TikTok θέλει να φοράμε φουσκωτά πράματα, από μανίκια μέχρι ballon φουστάνια με φουσκωμένους ποδόγυρους και puffball φούστες, σαν αυτές που φορούσαν τα κορίτσια στα 80s στις πίστες των ντίσκο.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice