Ραλφ Λόρεν: Επίδειξη στα Χάμπτονς για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης - Η οικογένειά του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας έχει κατοικία στην περιοχή.
Ο Αμερικανός σχεδιαστής Ραλφ Λόρεν θα επιστρέψει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με επίδειξη στα Χάμπτονς © EPA/Ting Shen
Fashion

Ο Ραλφ Λόρεν επιστρέφει στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με επίδειξη στα Χάμπτονς

Στο πολυτελές θέρετρο θα παρουσιαστούν οι νέες δημιουργίες του διάσημου σχεδιαστή

62224-137655.jpg
Newsroom |

Ραλφ Λόρεν: Επίδειξη στα Χάμπτονς για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης - Η οικογένειά του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας έχει κατοικία στην περιοχή.

Ο Αμερικανός σχεδιαστής Ραλφ Λόρεν θα επιστρέψει φέτος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ανοίγοντας την εκδήλωση με επίδειξη στο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο των Χάμπτονς στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο Ραλφ Λόρεν δήλωσε σχετικά: «Τα Χάμπτονς είναι κάτι περισσότερο από μία τοποθεσία. Είναι ένας φυσικός κόσμος απέραντου γαλάζιου ουρανού, του ωκεανού, των πράσινων λιβαδιών και των λευκών περιφράξεων, του ρουστίκ και της κομψότητας με μια ποιότητα φωτός που προσέλκυσε καλλιτέχνες εδώ πριν από δεκαετίες. Ήταν το σπίτι, το καταφύγιό μου και πάντα μια έμπνευση».

Ραλφ Λόρεν: Στα Χάμπτονς η επίδειξη για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Η οικογένειά του Αμερικανού σχεδιαστή μόδας, φιλάνθρωπου, επιχειρηματία και ιδρυτή του ομώνυμου brand έχει κατοικία στο Μόντοκ και ο Ραλφ Λόρεν έχει περάσει αρκετό χρόνο στην περιοχή.

Τα Χάμπντονς πιθανότατα επιλέχθηκαν για την επίδειξη μόδας του brand Ralph Lauren, συμβόλου της αμερικανικής πολυτέλειας, επειδή στην περιοχή λειτουργούν ήδη τρία καταστήματα και αποτελούν ένα αυθεντικό σκηνικό για την κολεγιακή αισθητική της μάρκας, επηρεασμένη από το ναυτικό στυλ, που υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος των συλλογών της.

Επιπλέον, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, η επίδειξη μόδας αναμένεται να έχει σημαντική προβολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το γραφικό τοπίο των Χάμπτονς παρέχει ένα ιδανικό σκηνικό για περιεχόμενο στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram, επεκτείνοντας ενδεχομένως την εμβέλεια του brand σε νεότερους καταναλωτές.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice