Boat shoes
© Instagram / breanneburnell
Fashion

Βoat shoes: Πώς να φορέσεις το αμφιλεγόμενο στιλ παπουτσιών

Τα μοκασίνια στην καλοκαιρινή τους εκδοχή συνδυάζονται με λευκά πουκάμισα και αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα των διακοπών

Boat shoes ή μοκασίνια: 4 τρόποι να τα φορέσεις

Στο μυαλό μας είναι ταυτισμένα με τις χαλαρές βόλτες σε παραθαλάσσιες περιοχές και σκάφη. Κάποιες γυναίκες τα θεωρούν μη κολακευτικά. Άλλες πάλι ορκίζονται πως πρόκειται για το πιο άνετο παπούτσι του καλοκαριού. Μπορεί οι απόψεις να διίστανται, αλλά οι χρήστες των social media τολμούν, τα φορούν και τα συνδυάζουν ως key items στις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις. Ακολουθούν τέσσερα διαφορετικά outfits με μεσογειακό αέρα για να πάρεις ιδέες αν θες να βάλεις τα boat shoes ή αλλιώς τα καλοκαιρινά μοκασίνια, στη βαλίτσα των διακοπών σου.

Boat shoes ή μοκασίνια: 4 τρόποι να τα φορέσεις

Με λευκό σορτς και λινό ριγέ πουκάμισο 

@angelica.christine

#boatshoesummer every summer with @Sperry shoes. A timeless classic shoe that’s a staple to your summer closet ☀️ Trends come & go, but sperry is forever. My dad wore these shoes growing up, and here I am rocking them too 😌 #sperrystyle never goes out of style. 👏🏼| #sperrypartner | ad | #coastalgranddaughter

♬ GASLIGHT - INJI

Αυτομάτως, το σύνολο αναβαθμίζεται και τα ανάλογα αξεσουάρ, όπως ένα ρολόι, το κάνουν να δείχνει πιο ακριβό. Ιδανικό outfit για διακοπές σε ιστιοπλοϊκό.

Με μαγιό

Αντικαθιστώντας τις κλασικές εσπαντρίγες, τα boat shoes μπορούν να συνδυαστούν με ένα ριγέ σετ –σορτς με πουκαμίσα– και να φαίνεται από μέσα το μπικίνι τοπ.

Με λεπτό λευκό καλτσάκι

@bebestiee

Outfit ideas for stone street boat shoe👞@Timberland Thailand

♬ original sound - Bebestiee - Bebestiee

Ένας αναπάντεχος συνδυασμός που συνηθίζεται κυρίως στο εξωτερικό. Μπορεί να ταιριάξει με βερμούδα ή μακριά φούστα με tanktop και vest top αντίστοιχα.

Με jeans

Στην πιο cool εκδοχή τους, τα boat shoes μπορούν να φορεθούν με ανοιχτόχρωμο τζιν πανελόνι και λευκό t-shirt.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice