Mπότες το καλοκαίρι; Δες πώς θα τις συνδυάσεις σωστά

Με μίνι φούστες, σορτς, αέρινα φορέματα ακόμα και με beachwear

5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις μπότες το καλοκαίρι

Η μπότα θεωρείται ένα χειμερινό παπούτσι για πολλούς, έτσι ώστε να κρατά τα πόδια μας ζεστά. Παρ’ όλα αυτά, στα μεγάλα φεστιβάλ του εξωτερικού, σε beach partys, σε βραδινές εξόδους σε νησί, ακόμη και στο κέντρο της πόλης, παρατηρούμε πως οι fashion lovers τις προτιμούν και ξεχωρίζουν με τις stylish εμφανίσεις τους. Για όσους αγαπούν τις προκλήσεις και θα θυσίαζαν λίγη από τη δροσιά προκειμένου να πετύχουν ένα signature look, ακολουθούν 5 συνδυασμοί στους οποίους oι μπότες πρωταγωνιστούν, αν και καλοκαίρι.

5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσεις μπότες το καλοκαίρι

Με μίνι denim φούστα

H μίνι τζιν φούστα μαζί με λευκό φανελάκι ταιριάζουν με μαύρες ψηλές μπότες. Τα κατάλληλα αξεσουάρ, όπως μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα, δυναμώνουν τη συνολική εικόνα που παραπέμπει σε 90s εποχές και συγκεκριμένα στη Cindy Crawford.

Με μίνι φόρεμα

Ένα μίνι, girly φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, σε οποιοδήποτε χρώμα, μπορεί να λειτουργήσει καλά με τις ψηλές μαύρες μπότες που αυτόματα μεταμορφώνουν το σύνολο από πρωινό σε βραδινό.

Με boho φούστα

Οι καστόρινες μπότες σε στιλ cowboy ταιριάζουν εκπληκτικά με τις αέρινες φούστες. Με τα ανάλογα αξεσουάρ μπορεί να προκύψει είτε ένα boho αποτέλεσμα είτε ένα country inspired look.

Mε shorts

@kenzieeecoleman The cutest blue cowboy boots!! Entire outfit is @City Beach Official im obsessed. Use code VIRAL for $$ off! 🩵🩵 #citybeachaustralia #cowboyboot #cowboybootsoutfit #outfit #outfitinspo ♬ Love Somebody Morgan Wallen - your_local_grandpa_truck

Eίτε με καυτά denim shorts και t-shirt είτε με λινά shorts και vest tops, οι καστόρινες cowboy μπότες ταιριάζουν θαυμάσια. Πέρα από τις κλασικές καφέ και μαύρες, μπορείς να πειραματιστείς με baby blue, ροζ ή λευκές μπότες.

Με beachwear

Παρεό με κρόσσια, μπικίνι, γυαλιά ηλίου, πολλά κοσμήματα και έντονο make up είναι το signature look που υιοθετούν οι influencers στα δημοφιλή beach partys, παντρεύοντας το beach wear με τις μπότες.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice