Οι 7 hot τάσεις στο beachwear για να προσθέσετε στη βαλίτσα σας

Θα αναβαθμίσουν κάθε εμφάνισή σας στην παραλία

Ανακαλύψτε τις must-have τάσεις στο beachwear: Από τα πιο hot μαγιό, μέχρι τα πιο στιλάτα cover-ups και αξεσουάρ.

Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι απόλυτα συνδυασμένος με ανέμελες διακοπές και ατέλειωτες ώρες στην θάλασσα. Και τώρα έρχεται το ερώτημα: έχετε πακετάρει τα ιδανικά κομμάτια για την παραλία; Η εύρεση του ιδανικού μαγιό είναι μια δύσκολη διαδικασία η οποία χρειάζεται αρκετό ψάξιμο. Μην αγχώνεστε όμως καθόλου. Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο ενημερωμένες και εξακριβωμένα κολακευτικές τάσεις που θα κάνουν τις εξορμήσεις σας στις παραλίες μια στιλιστική απόλαυση. Από τα πιο hot μαγιό μέχρι τα πιο στιλάτα cover-ups και αξεσουάρ, ετοιμαστείτε να «βουτήξετε» στις τελευταίες must-have τάσεις στο beachwear.

Οι 7 hot τάσεις στο beachwear για να προσθέσετε στη βαλίτσα σας

Μεταλλική λάμψη

Τα ιδιαίτερα αστραφτερά υλικά και τα λαμπερά φινιρίσματα, κάνουν το παιχνίδι με τον ήλιο ακόμα πιο ενδιαφέρον. Είναι ό,τι πιο ενημερωμένο μπορείτε να εντάξετε στο φετινό σας στιλ στην παραλία, ενώ ταιριάζουν τέλεια σε ένα beach party. Επιλέξτε μια holographic απόχρωση σε ροζ ή πράσινο, ή απλά προτιμήστε ένα απαλό ασημί.

Η επιστροφή του halter

Η λαιμόκοψη «halter» εμφανίστηκε στις πιο hot μπλούζες και φορέματα της σεζόν, έτσι είναι απόλυτα λογικό να περάσει και στα μαγιό. Το συγκεκριμένο σχέδιο, δένει γύρω από τον λαιμό είτε με δυο λωρίδες υφάσματος είτε με δυο κορδόνια και αφήνει τους ώμους τελείως ακάλυπτους. Κολακεύει υπέροχα και δίνει μια αίσθηση «έξτρα στήριξης» στις γυναίκες με πιο γεμάτο μπούστο.

Κορδόνια και cut-outs

Οι σχεδιαστές φέτος φαίνεται πως έβαλαν όλη τους την δημιουργικότητα στα μαγιό με ιδιαίτερα ανοίγματα και κορδόνια, τερματίζοντας το sexiness στην παραλία. Κάποια σχέδια μπορεί να δείχνουν τολμηρά, κάποια παιχνιδιάρικα, ενώ υπάρχουν και αυτά που αποκαλύπτουν όσο δέρμα εμείς νιώθουμε άνετα, τονίζοντας τα δυνατά μας σημεία. Το μόνο αρνητικό σε αυτά τα μαγιό είναι ότι δεν ενδείκνυνται για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.

Κροσέ κάθε μέρα

Συνήθως όταν μιλάμε για τις τάσεις του beachwear, αναφερόμαστε στα μαγιό. Παρ’ όλα αυτά, στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνονται και κάποια κομμάτια τα οποία θα συνδυάσετε ή θα χρησιμοποιήσετε ως cover-up στην παραλία. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια πιο on-trend επιλογή από τα φορέματα και τα σετ από βελονάκι. Φοριούνται πολύ άνετα και εκτός παραλίας.

Απλό και μίνιμαλ

Αν εξαιρέσεις τα sexy cut-outs και τα περίτεχνα σχέδια μαγιό, στα φετινά trends θα βρεις πολλές επιλογές που στοχεύουν στην διαχρονική κομψότητα. Δεν αναφερόμαστε μόνο στο κλασικό μαύρο, ολόσωμο μαγιό (αν και είναι πάντοτε μια εξαιρετική επιλογή), αλλά και στα μινιμαλιστικά μπικίνι με στράπλες ή τριγωνικό σχήμα, σε chic διχρωμίες ή ουδέτερες αποχρώσεις.

Barbiecore

Ύστερα από την πρόσφατη πρεμιέρα της ταινίας «Barbie», η μανία με το Barbiecore και γενικότερα το ροζ της τσιχλόφουσκας θα μας ακολουθήσει ακόμα και στην παραλία. Η συγκεκριμένη ροζ απόχρωση, λόγω της έντασής της, αναδεικνύει μοναδικά ένα μαύρισμα. Δοκιμάστε την σε ένα ολόσωμο ή χαριτωμένο μπικίνι και αν επιθυμείτε μια απόλυτη «Barbie Queen» εμφάνιση, βάλτε ροζ παντού. Ξέρετε, ροζ τσάντα θαλάσσης, ροζ σαγιονάρες, ροζ παρεό.

Ναι στις μπαντάνες

Η προστασία από τον ήλιο στην παραλία δεν πρέπει να τελειώνει με το SPF— θα πρέπει επίσης να προστατεύσετε το κεφάλι σας (και τα μαλλιά) από της ακτίνες του ηλίου. Μπορείτε φυσικά να βασιστείτε σε ένα καπέλο για να γίνει η δουλειά σας, αλλά ένα retro μεταξωτό μαντήλι είναι το φετινό φετίχ της μόδας γι’ αυτό το καλοκαίρι.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice